• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2023

15:36

UZ ZVUKE VIOLINE NA VEČNI POČINAK ISPRAĆENA A. D. "Tiho noći moje zlato spava.."

printscreen

Vesti

UZ ZVUKE VIOLINE NA VEČNI POČINAK ISPRAĆENA A. D. "Tiho noći moje zlato spava.."

Podeli vest

Maloletna A. D. koja je stradala u stravičnom masakru u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" sahranjena je danas uz zvuke violine na Novom Bežanijskom groblju.

Roditelji nesrećne devojčice želeli su da svoju mezimicu isprate uz muziku. Veliki broj njenih školskih drugova, nastavnika, ali i prijatelja njenih roditelja došlo je na sahranu.

Ćutke su čekali u redu da uđu u crkvu da zapale sveću. Grob mlade tinejdžerke obasuli su cvećem, a u mukloj tišini čuli su se samo jecaji onih koji su voleli A. 

Foto: Informer

 

Dok je tužna povorka koračala do grobnog mesta violinista je svirao devojčicinu omiljenu pesmu.

Najtužniji trenutak je bio kada su spuštali sanduk u raku i tada se čula numera "Tiho noći moje zlato spava"

Na sahranu maloletne A. D. došla je i pevačica Ana Stanić i Anabela Atijas sa ćerkicom i suprugom.

Drugari iz škole su kao i na sahrani M. K. doneli bele balone koje su pustili da odlete na nebo.

A. D. stradala je zajedno sa još sedam drugara i čuvarom Draganom Vlahovićem kada je na njih pucao Kosta K. u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar". Nesrećna devojčica je odmah podlegla povredama. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija