• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Š.

06.05.2023

19:56

"UZEĆU PUŠKU I POBIĆU SVE GRAĐANE RUME"! Policija brzo reagovala i uhapsila muškarca (41)!

printscreen

Vesti

"UZEĆU PUŠKU I POBIĆU SVE GRAĐANE RUME"! Policija brzo reagovala i uhapsila muškarca (41)!

Podeli vest

Još jedan muškarac uhapšen je zbog izazivanja panike i nereda. On je pretio da će "uzeti pušku i ubiti sve stanovnike Rume".

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv visokotehnološkog kriminala pri Upravi za tehniku i Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, Posebnim tužilaštvom za borbu protiv visokotehnološkog kriminala, uhapsili su D. J. (41) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje panike i nereda.


Sumnja se da je on u objavi na jednoj društvenoj mreži pretio da će uzeti pušku i ubiti sve stanovnike Rume.


Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragoljub

pre 1 godinu

Zao mi i mrava ali ovom monstrumu bi I srce na živo iscupao.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija