• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Telegraf.rs

08.05.2023

11:40

PRE ZLOČINA ODGLEDAO AMERIČKI BLOKBASTER O MASAKRU? Maloletnik ubio osmoro drugova i čuvara, a teško ranio sedmoro

printscreen

Vesti

PRE ZLOČINA ODGLEDAO AMERIČKI BLOKBASTER O MASAKRU? Maloletnik ubio osmoro drugova i čuvara, a teško ranio sedmoro

Podeli vest

Učenik 7. razreda Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" K.K. (13), kako mediji saznaju, gledao je filmove i serije koji su se bavili patnjom najbližih članova porodica ubijenih u zločinima?!

Masakr kakav Srbija ne pamti dogodio se u sredu kada je maloletnik ubio osam učenika i čuvara, a teško ranio još šest i nastavnicu istorije.

Nezvanično, samo dan pre krvavog pira, odgledao je američki blokbaster o masakru u školi, navodi "Telegraf.rs"

Foto: Informer

Hapšenje dečaka nakon zločina

Jeziv je podatak da nakon zločina, navodno nije pokazao trunku kajanja. Prilikom hapšenja bio je hladan.

- U sobi dečaka nađena je skica po kojoj se kretao. Na drugoj ceduljici imao spisak od 16 dece. Istraga je utvrdila da neke nije ni poznavao. Sumnja se da je želeo njihovu smrt jer su u nečemu, navodno, bili bolji od njega. Nakon krvavog pira iskočio je kroz prozor i pozvao policiju. Inspektorima je rekao da je on "psihopata koga treba malo smiriti". U krvavi pir krenuo je sa očeva dva pištolja i 4 Molotovljeva koktela - kaže sagovornik pomenutog medija.

Veštinu prilikom pucanja stekao je u streljani. U poznatu beograsku streljanu odlazio je sa ocem od svoje 12 godine.

Foto: Informer

Policija na dan masakra

Sumnja se da je vežbao i na drugim lokacijama jer je imao veliku preciznost. Čuvara u školi je pogodio sa razdaljine od 14 metara. Iz pištolja CZ99 za dva minuta upucao je 16 osoba.

U sefu njegovog oca nađeno je još 5 pušaka. Dva pištolja je K.K. odneo u školu.

Istraga je pokazala da je do detalja mesec dana planirao zločin. Tačno je znao i podatak da pre 14 godine nije krivično odgovoran i da mu je za to ostalo još dva meseca.

Danas će biti sahranjeno četvoro dece na beogradskim grobljima, čettvoro je sahranjeno u subotu. Inače, u kritičnom stanju je još dvoje dece, koja su u bolnici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!

Nastavlja se Kurtijev fašistički teror. Kurtijeva fašistička policija je 20.5.2024. sa puškama i pancirima upala u ekspoziture Banke poštanske štedionice (BPŠ) u Severnoj Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku, i opljačkala ih! Kukavica Kurti se plaši i Vučićeve senke, pa je Kurti sačekao da predsednik Vučić ode u SAD, i tek onda „uhapsio“ ekspoziture BPŠ. Fašista Kurti već godinama „hapsi“ i srpske apoteke i bakalnice.

21.05.2024

17:02

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija