• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. T.

09.05.2023

14:32

HOROR U VRANJU! MAŠINA RADNICI UHVATILA OBE RUKE! Teško povređena devojka u fabrici obuće!

Informer

Vesti

HOROR U VRANJU! MAŠINA RADNICI UHVATILA OBE RUKE! Teško povređena devojka u fabrici obuće!

Podeli vest

Dvadesetogodišnjoj devojci iz Vranja, prema nezvaničnim informacijama, mašina je u fabrici teško povredila obe ruke.

Kako saznajemo, ona je zadobila teške telesne povrede nakon što joj je mašina zahvatila obe šake u pogonu fabrike "Haiks", koja se bavi proizvodnjom obuće i nalazi se u Bunuševcu u industrijskoj zoni. 

Nakon inicijalne obrade zaustavljanja krvarenja, previjanja i rendgenskog snimka upućena je u UKC Niš, potvrđeno je u Urgentnoj službi ZC Vranje. U Službi Hitne pomoći ZC Vranje, rečeno je se radi o teškim telesnim povredama opasnim po život, jer su obe šake na rukama bile zahvaćene mašinom.

Službu Hitne pomoći pozvali su radnici kolege povređene O.T. oko 9.30 sati.

"Jedna šaka je bila zaglavljena pa je deo mašine morao da se bonsekom iseče kako bi bila izvučena, a krvarenje zaustavljeno i šake previjene. Radi se o jezivim povredama. Devojka je bila preplašena zbog obilnog krvarenja", navode lekari Hitne pomoći koji su zbrinuli povređenu devojku.

Povređena je primljena oko 10 časova u Urgentnu službu ZC Vranje.

"Zadobila je teške telesne povrede na rukama u toku je i dalja dijagnostika upućena je u UKC Niš ", potvrdio je načelnik Urgentne službe ZC u Vranju doktor Ljubiša Stojilković.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija