• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.05.2023

11:37

OVAKO JE UHAPŠEN OTAC MASOVNOG UBICE! Gomilao nelegalno oružje u kući, SINU OLAKŠAO ZLOČIN (VIDEO)

printscreen

Vesti

OVAKO JE UHAPŠEN OTAC MASOVNOG UBICE! Gomilao nelegalno oružje u kući, SINU OLAKŠAO ZLOČIN (VIDEO)

Podeli vest

R. Blažić (54), otac Uroša koji je ubio osmoro, a ranio 14 osoba, uhapšen je danas.

Njemu se na teret stavlja nedozvoljeno držanje i promet oružja. Uhapšen je u zajedničkoj akciji tužilaštva u Smederevu i Beogradu i pripadnika SBPOK-a.

Policija je pretresom stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi u okolini Mladenovca pronašla i oduzela dve vojne dozvole za pušku karabin sa optikom i za revolver, pištolj sa dva okvira, dve optike za lovačku pušku, revolver, nekoliko stotina komada municije različitog kalibra, kao i jednu ručno pravljenu napravu sa mogućnošću okidanja.

Istražuje se poreklo oružja koje je pronađeno u ovoj akciji, ali i onog koje je koristio njegov sin prilikom masakra u selima u okolini Mladenovca.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cole

pre 1 godinu

Sve je to on lapao iz vojske. Prepoznao sam smb "kištru" sa alatom. To je tipično vojna.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija