• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

10.05.2023

20:12 >> 20:30

Vukašin prvo pucao u izlog, pa u Ivanu, a zatim sebi u glavu! Fotografije muškarca koji je ubio devojku su ZASTRAŠUJUĆE! U rukama kalašnjikov, a na glavi... (FOTO)

printscreen/Instagram, N.B.

Vesti

Vukašin prvo pucao u izlog, pa u Ivanu, a zatim sebi u glavu! Fotografije muškarca koji je ubio devojku su ZASTRAŠUJUĆE! U rukama kalašnjikov, a na glavi... (FOTO)

Podeli vest

Devojka Ivana R. (27) iz Bača, preminula je kada joj je bivši dečko Vukašin R. (34) pucao u glavu, a potom izvršio samoubistvo u Novom Sadu! Inače, Vukašinu su pre manje od mesec dana oduzete lovačke puške, zločin izvršio pištoljem za koji nije imao dozvolu!

Kako smo nezvanično saznali Vukašin je imao zabranu prilaska devojci, koja mu je bila izrečena krajem aprila i još uvek je bila na snazi. 

- Devojka je prijavila muškarca za nasilje u porodici, 25. aprila. Policija je odmah postupala po prijavi i Vukašinu je oduzeto svo oružje za koje je imao dozvolu. Dozvolu je, navodno imao za lovačke puške, priča se da je bio član jednog lovačkog udruženja - objašnjava izvor Informera upoznat sa slučajem. 

A tome u prilug idu i fotografije koje je postavljao na društvenim mrežama, gde se na nekoliko njih vidi Vukašin sa oružjem i u lovu. 

Foto: printscreen/druđtvene mreže

Jedna od fotografija sa oružjem

Naš sagovornik upoznat sa slučajem objasnio je i da je Vukašin zločin počinio danas pištoljem za koji nije imao dozvolu. 

- Sumnja se da je pištolj imao u nelegalnom posedu, a postoji mogućnost i da ga je uzeo iz prodavnice oružja u kojoj je inače radio - objasnio je naš sagovornik.

Foto: printscreen/Instagram

Ubijena devojka i ubica i samoubica  

Prema njegovim rečima zločin se dogodio tako što je Vukašin, oko 16.50 sati, došao do salona lepote u kojoj je njegova bivša devojka radila.

- Prvo je pucao u izlog iz pištolja, a potom je ušao u salon pucao devojci u glavu, a potom i sebi. Oboje su preminuli u salonu dok je hitna pomoć radila reanimaciju - rekao je naš sagovornik.

Kako smo ranije izveštavali stravično ubistvo i samoubistvo dogodilo se u u Ulici Jovana Subotića u jednom novosadskom lokalu.  

Policija je obavila uviđaj, motiv jezivog zločina još nije poznat, ali će biti utvrđen istragom koja je u toku.  

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLALONDONKRAJINA

pre 11 meseci

Morate znati da ste zbog ovakvog svakodnevnog pisanja veliki saucesnik nasilja u Srbiji. Takodjer i u ova dva masovna ubistva u beogradskoj skoli i Mladenovcu .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija