• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

11.05.2023

10:49

NOVI SNIMAK KOSTE K. IZ DETINJSTVA! Evo šta ga je interesovalo i čime je bio opterećen...

informer.rs

Vesti

NOVI SNIMAK KOSTE K. IZ DETINJSTVA! Evo šta ga je interesovalo i čime je bio opterećen...

Podeli vest

Na društvenim mrežama pojavio se snimak iz detinjstva Koste K. (13), koji je 3. maja u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladsilav Ribnikar" ubio osmoro učenika i čuvara, a ranio sedam.

Informer je došao u posed snimka, u kojem petogodišnji Kosta K. sedi pored igračaka koje najviše voli. 

Kosta. K. je na snimku nabrojao sve svoje omiljene igračke i objašnjava kako se sa njima igrao.

Inače, Kosta je vrlo brzo igraček zamenio pravim oružjem, pa ocem išao u streljanu da vežba gađanje iz pravog pištolja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Slobodan

pre 11 meseci

A ko je informer da se bavi takvom istragom,tračem i dizanjem tenzija u narodu. Skoro sam siguran da ovo objaviti neće ali pročitati hoće. Pa gospodo informera,previše ste se uživeli u režim,poltronski nastrojeni i zla naneli narodu. Verujte,niste večni,pa bi da se iskupite bar malo ,za početak mogli da pišete o.....helikopteru,naplatna rampa,savamala,hrkalovićka,belivuku,jovanjica,Krušik,EPS,PKB..... Nemate pojma kako bi vam tiraž skočio a narod pomislio da ste se dozvali pameti..............izvinite što sam slučajno čitao vaš list.

lol

pre 11 meseci

pisite malo o pobijenoj deci i o tome sta su ona volela sram vas bre bilo s ovim senzacionalizmom vise

Ilija

pre 11 meseci

Nežan dečak bio...verovatno tesko povređen posle, a to niko nije primetio jer na snimci tu gde ima 5g ne muca, a u 13oj je mucao kažu...stalno mislim zasto nije živeo s majkom. Zašto je dodeljen ocu koji se odmah po dodeli ozenio. Kecmanovici su pravedni ljudi ali majka je majka i nije nju maceha mogla zameniti. Opet, zlo je napravio i ne opravdava situacija slučaj.

Djordje

pre 11 meseci

Dakle mali ubica(monstrum)ne silazi sa naslovnih strana?! Bas onako kako je pozeleo! Dosta bre slika tog malog djavola, dosta opisa iz njegovog zivota, koga bre interesuje taj ubica? Pisuci o tim zlocincima postajete njihov saucesnik jel to su i zeleli, bas to?! Da li ste glupi pa ne shvatate ili vas bas briga jer vam reting skace kad posete o tom olosu?! Nema veceg zla od vas novinara!

ja

pre 11 meseci

Vise nema ni poente pljuvati vas, vi niste ljudi, na cemu vi skupljate preglede, govna jedna, sram da vas bude, pizde jedne izdajnicke.

Beograd 011

pre 11 meseci

Pa ovaj snimak govori da je dete jako inteligentno. Mozda i za njegov uzrast pametniji od mnoge dece. I za jednog petogodisnjaka ovaj se decko jako lepo izrazava i zna da je sniman, i kako da se predstavi. Inace to sto ima te svoje igracke nije nista strasno, s obzirom da to nude proizvidjaci igracaka za decu- razne imaginarne likove, vojnike, strasila i monstrume, plasticne pistolje sa ili bez kuglica, na vodu, maceve, i kostime. Uvek je neko "Batman", a poneko i monstrum sa rogovima. Takve su vecinom i video igrice na trzistu. Nije ni prvi, ni poslednji, koji je imao slicnu kolekciju i stoga ne razumem zasto je ovo povezano sa masakrom koji se desio kasnije? Drugo je pitanje, da li roditelji i to sve dece, svoju vode na recimo izlete, gde ih uce u prirodi, veslanju, kosarci, ili "ne daj Boze"kako se sadi drvo,sargarepa, pravi avion-maketa ili kucica za ptice. Svi odmah nauce sta je Playstation i virtuelne ubice, monstrumi, razne "Nindze", i slicno. I tako odrasta vecina muske, gradske dece. Igracke za devojcice su "humanije"- od savrsene "Barbi", do pegle, tezge i kase, ali oruzja nema. Zato mlade idu na uvecanje usta, grudi i traze "sugar-Daddy", koji moze da im kupi kola kao sto ima Barbi lutka. A treci zavrse kao "Zvezdice Granda"..Prema tome, roditelj bira , a ako nema izbora- kontrolise sta se desava sa detetom.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija