• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.05.2023

07:29

VUKAŠIN NAPISAO OVU REČENICU, PA PUCAO U BIVŠU DEVOJKU I SEBI U GLAVU! Novi Sad tuguje za ubijenom Ivanom

printscreen/Instagram, N.B.

Vesti

VUKAŠIN NAPISAO OVU REČENICU, PA PUCAO U BIVŠU DEVOJKU I SEBI U GLAVU! Novi Sad tuguje za ubijenom Ivanom

Podeli vest

Vukašin R. (34) prekjuče je u Novom Sadu ubio Ivanu R. (26), pa sebe dok je imao zabranu prilaska nesrećnoj devojci, jer ga je krajem aprila, nakon raskida veze, prijavila da je bio nasilan prema njoj!

Istražuje se odakle mu pištolj kojim je počinio zločin, pošto mu je pre skoro mesec dana, kad je prijavljen za nasilje, oduzeto sve lovačko naoružanje koje je imao u legalnom posedu.

Sumnja se da je pištolj ukrao u prodavnici oružja, u kojoj je donedavno bio zaposlen kao poslovođa.

Strašna tragedija dogodila se u sredu oko 17 časova u Ivaninom kozmetičkom salonu u Ulici Jovana Subotića u Novom Sadu.

Foto: N.B.

Hitna pomoć pokušala da reanimira devojku i mladića

Kako nezvanično saznajemo, Vukašin se autom dovezao do Ivaninog lokala iz pravca Temerinske ulice, odnosno iz pravca prodavnice lovačke opreme u kojoj je radio.

- Ivana je u trenutku napada imala mušteriju i zaključala je vrata lokala, ali Vukašin je prvo pucao u nju kroz staklo izloga, a potom je ušao u lokal i ponovo pucao u nju, nakon čega je ispalio sebi hitac u glavu. Ivanina radnica, koja je u vreme krvoprolića bila u lokalu, u šoku je istrčala na ulicu i počela da doziva policiju i Hitnu pomoć - priča naš izvor iz istrage i dodaje:

Foto: N.B.

Policija obavlja uviđaj na mestu zločina

- U blizini se slučajno zatekla transportna ekipa Hitne pomoći, odmah su obavestili svoju centralu i u roku od tri minuta su na lice mesta došle još dve ekipe. Uprkos naporima lekara, nakon neuspešne reanimacije, konstatovana je smrt Vukašina i Ivane. Na licu mesta bili su tragovi krvi i rasuto staklo, a na podu salona, pored dva tela, ležao je pištolj.

Inače, Vukašin se ranije bavio lovom, ali nakon 25. aprila, kada ga je Ivana prijavila za nasilje, sve oružje mu je oduzeto, izbačen je iz lovačkog saveza i određena mu je hitna mera zabrane prilaska Ivani.

Reklama

Vukašin je dva dana pre masakra u ulici gde se nalazi Ivanin lokal delio prolaznicima reklamne flajere njenog kozmetičkog salona

 

Takođe, više nije radio u prodavnici oružja, ali je, prema nezvaničnim informacijama, odlazio tamo da obučava novog radnika.

Na dva Vukašinova profila koja ima na Instagramu mogu se videti fotografije sa Ivanom, dok je ona sve slike s njim izbrisala sa svog profila. Njegov profil obiluje i fotografijama oružja, a na nekima od njih Vukašin nosi fantomku dok se slika sa automatskom puškom.

Na dan zločina objavio je fotografiju kako jede u restoranu, potom sliku kako se vozi u automobilu, a na poslednjem storiju pisalo je: "Granice su tu da bi se prelazile". Svi ovi storiji objavljeni su nekoliko sati pre ubistva.

Foto: printscreen/Instagram

Prijavila nasilnika pre manje od mesec dana

Ivanini prijatelji opraštaju se od nje na društvenim mrežama, a neki od njih pišu da se u poslednje vreme osvrtala i da se plašila da će je Vukašin napasti i ubiti, jer joj je više puta pretio.

Zanimljivo je i što je Vukašin dva dana pre masakra u ulici gde se nalazi Ivanin lokal delio prolaznicima reklamne flajere njenog kozmetičkog salona.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Mađarska otvara nova pristupna poglavlja sa Srbijom! Sijarto: Centralna Evropa i zapadni Balkan mogli bi da budu most između Istoka i Zapada
Politika

Mađarska otvara nova pristupna poglavlja sa Srbijom! Sijarto: Centralna Evropa i zapadni Balkan mogli bi da budu most između Istoka i Zapada

Mađarska će tokom svog predsedavanja Evropskom unijom, koje počinje 1. jula, otvoriti nova poglavlja u pristupnim pregovorima sa Srbijom i voditi međuvladine razgovore sa svih pet kandidata za članstvo Zapadnog Balkana u okviru svojih nastojanja da ubrza proširenje EU u tom regionu, izjavio je danas ministar spoljnih poslova i trgovine Peter Sijarto.

26.06.2024

12:58

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija