• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R./V.N.

14.05.2023

10:59 >> 11:00

(FOTO) TEŠKO POVREĐEN TINEJDŽER NAĐEN U LOKVI KRVI NA ULICI!? Detalji napada u Novoj Crnji: Maloletnik druga i njegovu majku napao sekirom i nožem

M.O.

Vesti

(FOTO) TEŠKO POVREĐEN TINEJDŽER NAĐEN U LOKVI KRVI NA ULICI!? Detalji napada u Novoj Crnji: Maloletnik druga i njegovu majku napao sekirom i nožem

Podeli vest

Dečak (13) sekirom i nožem teško je povredio tinejdžera M. S. (17), sa kojim se družio, i njegovu majku V. S. (57). Povređeni dečak uspeo je da telefonom pozove policiju, koja ga je zatekla u lokvi krvi na ulici u selu Radojevo u Novoj Crnji!

Kako nezvanično saznajemo napad se dogodio noćas oko tri sata, teško povređena žena i njen sin prevezeni su u bolnicu i lekari se bore za njihov život!

- Taj dečak je pre dva dana bio kod drugara i njegove majke koje je sada povredio. Niko ne zna šta mu je bilo da ovako nešto uradi. U selu niko nema dobro mišljenje o njemu, a priča se da ima više od 20 prijava u policiji. Međutim, napadač je još uvek dete i nije odgovoran pred zakonom...  - priča za Informer jedan od komšija povređene žene i njenog sina.

Foto: M.O.

Kuća u kojoj su napadnuti sekirom tinejdžer i njegova majka

Kako je objasnio maloletni nasilnik je bio u domu ali su ga baba i deda izvuklu.

- Živeo je tu sa njima, po selu je krao i pravio gluposti. Ja lično nisam imao problema sa njim ali druge komšije jesu. On živi nedaleko od kuće u kojoj je izazvao krvoproliće. Čuo sam da je došao sa sekirom i nožem. Ne znam gde je V.S. pronađena, ali njen sin je bio na ulici u lokvi krvi. Kažu uda je on tako teško povređen zvao policiju ili Hitnu pomoć - priča naš sagovornik M.K. koji živi u selu Radojevo.

Prema njegovim rečima da zlo bude još veće teško povređena žena je ranije operisala kancer i bila je bolešljiva.

- Svi se molimo da žena i njen sin, koji završava srednju školu za kuvara, prežive - rekao je naš sagovornik. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!
Ostali sportovi

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!

Naša bokserka Sara Ćirković koja je na Evropskom prvenstvu u Beogradu stigla do zlatnog odličja u kategoriji do 54 kilograma izjavila je na prijemu u zgradi Predsedništva da će maksimalno raditi kako bi osvojila medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

02.05.2024

11:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija