• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

14.05.2023

14:53

PIJAN AUTOMOBILOM PREŠAO U SUPROTNU TRAKU PA SE ZAKUCAO U VATROGASNI KAMION! Obesni vozač (29) priveden na trežnjenje

Printscreen 192.rs Instagram

Vesti

PIJAN AUTOMOBILOM PREŠAO U SUPROTNU TRAKU PA SE ZAKUCAO U VATROGASNI KAMION! Obesni vozač (29) priveden na trežnjenje

Podeli vest

Muškarac M.D. (29) iz Klenja kod Bogatića, priveden je na trežnjenje nakon što se, automobilom kojim je upravljao, pijan zakucao u vatrogasni kamion.

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko 4. sata na regionalnom putu Bogatić - Badovinci kada je M.D., kolima prešao na suprotnu stranu kolovoza, a zatim se zakucao u vatrogasni kamion koji mu je dolazio u susret.

Vatrogasci su krenuli po pozivu da ukažu pomoć povređenom mladiću u saobraćajnoj nezgodi u Badovincima, kada je na ulasku u ovo selo, automobil koji se kretao iz suprotnog prvca, a kojim je upravljao M. D., iznenada prešao na njihovu stranu i direktno udario u vatrogasni kamion - kaže izvor Telegrafa.

Saobraćajna policija je za samo nekoliko minuta stigla na mesto nesreće i alkotestom utvrdila da je M.D. u momentu karambola imao 1,44 promila alkohola u krvi.

Vozač M.D. priveden je na trežnjenje nakon čega će protiv njega biti podneta odgovarajuće prijava.

- Na sreću, u ovoj nezgodi nije bilo povređenih. Vatrogasci nisu mogli da stignu na mesto nesreće u Badovincima i zbrinu mladića čiji se automobil posle sletanja prevrnuo u njivu pored puta, ali je njemu blagovremeno ukazala pomoć ekipa hitne službe Doma zdravlja u Bogatiću - kaže sagovornik iz istrage.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija