• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.N.

14.05.2023

22:24

"DRUŽE, PUTUJ S ANĐELIMA! ZBOGOM VEĆITI DEČAČE!" Emotivna ispovest školskog druga - Emil je poginuo pet dana pre rođendana!

V.N.

Vesti

"DRUŽE, PUTUJ S ANĐELIMA! ZBOGOM VEĆITI DEČAČE!" Emotivna ispovest školskog druga - Emil je poginuo pet dana pre rođendana!

Podeli vest

Emil Boc (23) iz Srpskog Itebeja poginuo je u subotu na putu Žitište-Torak oko 21 sat i 30 minuta na svom motoru. Sa njim je bila i njegova devojka S.S (17) koja se nalazi u kritičnom stanju.

Emil Boc (23) iz Srpskog Itebeja poginuo je u subotu na putu Žitište-Torak oko 21 sat i 30 minuta na svom motoru, na kojem bila i njegova devojka S.S (17). U direktnom sudaru na njih je naleteo vozač automobila B.B, kojeg je uhapsila zrenjaninska policija.

Nesrećni Emil je poginuo na licu mesta, a S.S nalazi se u kritičnom stanju sa teškim telesnim povredama u novosadskom Kliničkom centru Vojvodine. Do saobraćajne nesreće je došlo kada je vozač  pokušavao da obiđe kamion i izleteo u susret motoru kojim je upravljao Emil Boc i direktno naleteo na nesrećnog mladića i njegovu devojku S.S. koja je sedela iza njega.

"Usled zadobijenih povreda, dvadesetčetvorogodišnji vozač motocikla je preminuo na licu mesta, dok je sedamnaestogodišnja devojka, koja je bila putnik na motociklu, zadobila teške telesne povrede opasne po život. B. B. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu" saopštila je zrenjaninska policija.

Foto: V.N.

Emil Boc

Kako navodi Emilov dobar prijatelj i školski drug Perica Redai, Emil se kobne večeri vraćao sa rođendana iz Zrenjanina, sa devojkom koja je i dalje u krtičnom stanju. Za Informer kaže da je Emil bio izuzetan čovek i drug, o kojem svi imaju samo reči hvale. 

-Školskog druga i dobrog prijatelja nikada neću zaboraviti. Puno je lepih dana i druženja iza nas.. Druže, putuj s anđelima. Zbogom, večiti dečače - rekao je naš sagovornik vidno potresen zbog gubitka druga.

U tužnoj ispovesti Perica priča da je Emil za sobom ostavio četvorogodišnjeg sina, majku i brata.

-Uskoro bi napunio 24 godine, 18. maja mu je rođendan, ali ga nažalost nije dočekao. Moj drug je ostao bez oca kada je imao samo 3 godine. Pre 7 godina izgubio je i očuha. Od supruge Kristine sa kojom ima sina Jovana razveo se pre pola godine. Posle toga živeo je sa mamom i bratom u njihovoj kući - kazao je školski drug poginulog.

Foto: V.N.

Poginuli Emil Boc

Vedre naravi, Emil je voleo društvo, ali i motore čiji je bio vrsni poznavalac i veliki obaožavalac. Školski drug je rekao da je Emil bio poznat i kao izuzetno vredan radnik kojem nije bio problem da prihvati razne vrste poslova.

- Radio je po selu sve i svašta, nije mu bilo teško, niti problem. Pamtiću ga kao vrednog i veselog dečka koji je imao energiju i elan za život i rad. Imao je izuzetne ljudske kvalitete. Entuzijasta po prirodi, voleo je i motore. Tužna je sudbina  što je na motoru i poginuo - ističe Perica. 

S.S. (17), devojka koja je u trenutku nesreće bila na suvozačevom mestu ima teške telesne povrede opasne po život.

- Ona je zadobila prelome podlaktice, butne kosti I karlice. Lekari pokušavaju da joj spase šaku -kaže Perica Redai.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija