• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

15.05.2023

21:21

OTAC MASOVNOG UBICE HTEO DA PREGAZI KOMŠIJU TRAKTOROM i NAPADAO GA SEKIROM! Familija Uroša Blažića na zlu glasu u svom selu!

Instagram

Vesti

OTAC MASOVNOG UBICE HTEO DA PREGAZI KOMŠIJU TRAKTOROM i NAPADAO GA SEKIROM! Familija Uroša Blažića na zlu glasu u svom selu!

Podeli vest

Meštani Dubone i Malog Orašja već deset dana oplakuju nastradale u stravičnom masakru koji se dogodio 4.maja i prilikom kog su izgubili osmoro mladih meštana, a ranjeno je čak njih 14.

Uroš Blažić (20) iz Mladenovca, koji je osumnjičen za masakr nad ovim meštanima, uhvaćen je i odveden na saslušanje u Smederevo 5. maja u jutarnjim časovima, nakon što je potraga za njim trajala celu noć.

Podsetimo, on se krio u kokošinjcu na imanju svojih rođaka kod Kragujevca, koji su takođe saslušani u istrazi.

Kako pričaju meštani Dubone, porodica osumnjičenog Blažića odranije je poznata po problemima, koje je svakodnevno pravila svima oko sobe.

Foto: Privatna arhiva

Radiša Blažić, otac masovnog ubice iz Mladenovca

- Niko sa njima ne priča od najbližih komšija, koliko su to teški ljudi za saradnju. Mi smo imali problem sa njima oko imovine, a jednom je otac Uroša nasrnuo na mog muža i traktorom, hteo je da ga pregazi. Napadao ga je i sekirom i mi šta ćemo, povukli se i ćutali. Pokušali smo da prijavimo policiji, oni dođu, oduzmu mu oružje na neko vreme, pa mu vrate. Da se sve ovo ranije saseklo u korenu do ovakve tuge sad sigurno ne bi došlo - kaže komšinica:

- Tada kada su nam uzeli pet metara imanja i još nam pripretili, mi smo se iz straha povukli i odlučili da pustimo. Mi smo stari ljudi, nemamo mi snage da se svađamo okolo, a oni da nemaju poštovanja ni malo prema nama, to ne mogu da shvatim. Stvarno nemam reči hvale za njih, a verujem da tako misli i ostatak komšiluka.

Podsetimo, policija je uhapsila i Radišu Blažića, oca osumnjičenog za masakr, zbog posedovanja oružja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Djordje

pre 11 meseci

Jel to znaci da po;icija nije radila svoj posao?! Ko mu je vracao oruzije kojim je napadao komsiluk? Da su tad po;icajci uradili svoj posaomozds ne bi bilo tosto je bilo?! To niko ne zna sta bi nilo kad bi nilo al zasto je policija tako postupila to je potanje i srz problena unasoj zemlji, niko ne obavlja svoj posao!

Hronično umoran

pre 11 meseci

Ne pravite od hronike senzaciju!!!

Vejo

pre 11 meseci

I naravno,niko ništa ne preduzima dok se nešto ne desi?

Trt

pre 11 meseci

Ti Blazici, pogana sorta ko i Sultani iz Sela Mladenovca. Onom jednom majka postala i strina, sisla kod brata u prizemlje, pa se i tu okotila

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija