• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.N.

15.05.2023

22:05

POZNATO STANJE POVREĐENIH U RADOJEVU! Majka ima hematom na glavi - Sin još uvek u životnoj opasnosti

printscreen

Vesti

POZNATO STANJE POVREĐENIH U RADOJEVU! Majka ima hematom na glavi - Sin još uvek u životnoj opasnosti

Podeli vest

Milorad S. (17) i njegova majka Vesna S. (57), koje je pomahnitali dečak (13) napao u noći izmešu subote i nedelje i tom prilikom ih izbo sekirom i nožem, nalaze se u Opštoj bolnici u Zrenjaninu. Majka ima teške telesne povrede i hematom na gladi, dok je sin bolje ali i dalje u životnoj opasnosti.

Stravičan napad dogodio seu noći između subote i nedelje oko 01.20 sati u dvorištu porodične kuće u selu Radojevo u Ulici maršala Tita. Navodno, nakon svađe, osumnjičeni maloletnik dograbio je sekiru i nož i izbo Milorada S. po stomaku, a njegovu majku Vesnu .S., koja mu je priskočila u pomoć, izudarao po glavi.

- Zdravstveno stanje M.S. (17) iz Radojeva u opštini Nova Crnja, kojeg je u noći između subote i nedelje sekirom i nožem teško povredio drug A.L. (13) iz istog sela, bolje je nego pre dva dana, ali je i dalje  u životnoj je opasnosti i nalazi se u šok-sobi - kaže za Informer v.d. direktor Opšte bolnice u Zrenjaninu, dr Igor Kitaresku.

Kako nezvanično saznajemo, Mmaloletnik je povredio i majku tinejdžera V.S. (57), koja zbog udaraca sekirom po glavi ima hematom i stabilnog jeopšteg stanja na Klinici za neurohirurgiju Kliničkog centra Vojvodine, a sutra bi mogla da bude prebačena u zrenjaninsku Opštu bolnicu.

- Tinejdžer M.S. kojem je njegov maloletni drug A.L. zadao udarce sekirom i nožem, i dalje se nalazi u životnoj opasnosti nakon prijema u zrenjaninski Urgentni centar gde je operisan. Ipak, njegovo zdravstveno stanje je malo bolje - kaže v.d. direktora Opšte bolnice u Zrenjaninu, dr Igor Kitaresku i dodaje: 

-Pacijent je zadobio teške telesne povrede u predelu glave, grudnog koša i stomaka sekirom i nožem. Boljeg je zdravstvenog stanja, nego pre dva dana. Nakon što su ga hirurzi operisali i dalje se nalazi u šok-sobi.

Foto: printscreen

Majka povređenog tinejdžera V.S (57) zdravstveno je zbrinuta u Kliničkom centru Vojvodine, zbog povreda glave, rekao je juče za Informer PR KCV, Siniša Knežević. 

-Pacijentkinja V. S. (57) primljena je na Kliniku za neurohirurgiju Kliničkog centra Vojvodine preko Urgentnog centra zbog povrede glave.  Nakon prijema u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine sprovedena je adekvatna dijagnostika i primarni hirurški tretman. Pacijentkinja je stabilnog opšteg stanja, hospitalizovana je na Klinici za neurohirurgiji,  gde se sprovodi dalji intenzivni konzervativni tretman i monitoring - rekao je Knežević.

Prema rečima izvora bliskog istrazi, V.S. ima hetamom na glavi, a njeno zdravstveno stanje uskoro će pratiti lekari zrenjaninske bolnice.

-Pacijentkinja je nakon udaraca sekirom po glavi dobila hematom. Ona bi već sutra mogla da bude prebačena u Opštu bolnicu u Zrenjaninu iz novosadskog Kliničkog centra Vojvodine - navodi naš izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija