• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kosovo-online.com

17.05.2023

00:33

PUCNJAVA U BLIZINI OSNOVNE ŠKOLE U UGLJARU NA KiM! Pucano iz automobila u pokretu, deca bila u dvorištu PRONAĐENE DVE ČAURE

Printscreen kosovo-online.com

Vesti

PUCNJAVA U BLIZINI OSNOVNE ŠKOLE U UGLJARU NA KiM! Pucano iz automobila u pokretu, deca bila u dvorištu PRONAĐENE DVE ČAURE

Podeli vest

Nepoznate osobe su večeras iz vatrenog oružja pucale u blizini školskog dvorišta OŠ "Ugljare" u Ugljaru, kazao je za Kosovo onlajn komandir Policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković.

Da je do pucnjave došlo potvrdio je i predsednik Privremenog organa Opštine Kosovo Polje Aleksandar Trajković, koji je rekao su pronađene dve čaure, i da su se u tom trenutku školskom dvorištu nalazla deca romske nacionalnosti.

U blizini školskog dvorišta OŠ "Ugljare" u Ugljaru kod Kosova Polja oko 22.45 sati došlo je do pucnjave, a kako je za naš Kosovo Online izjavio komandir Trajković, policija je nakon što je dobila prijavu, izašla na lice mesta, i u toku je uviđaj.

Kako se saznaje, pucano je iz automobila u pokretu i nema povređenih


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija