• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

18.05.2023

20:00

(FOTO) ŠPANSKA POLICIJA TRAGA ZA ALBANCEM KOJI JE UČESTVOVAO U UBISTVU SRBINA U GRANADI! Artem Muharemi zvani Luli pucao pa pobegao

printscreen

Vesti

(FOTO) ŠPANSKA POLICIJA TRAGA ZA ALBANCEM KOJI JE UČESTVOVAO U UBISTVU SRBINA U GRANADI! Artem Muharemi zvani Luli pucao pa pobegao

Podeli vest

Španska policija traga za Albancem Artemom Muharemijem (36) zvanim Luli zbog sumnje da je učestvovao u likvidaciji Srbina Branislava N. (44) koja se dogodila u julu prošle godine u Španskom gradu Granada.

Branislav N. izrešetan je 13. jula 2022. godine, kako su mediji naveli, u sukobu dve kriminalne grupe, na parkingu brane Rules u blizini Granade, a u istom obračunu ranjen je i državljanin Bosne i Hercegovine koji je nakon toga postao trajni invalid.

Kako prenosi Španski portal "Lavanguardia", dan nakon ubistva Branislava N., u policijskoj akciji "Kovač", uhapšene su dve osobe zbog sumnje da su učestvovale u sukobu bandi, i to dvojica Srba, a da su jednom Albancu, koji je takođe umešan, lisice na ruke stavljene u Almeriji u martu ove godine.

"Istragom je utvrđeno da je u tom zločinu učestovao Albanac iz Švedske, Artem Muharemi zvani Luli. Osumnjičeni najverovatnije koristi češki ili slovenački pasoš na tuđe ime" piše u saopštenju Španske policije.

U nastavku teksta navodi se da građani koji prepoznaju muškarca sa slike, odmah o tome obaveste najbližu policijsku stanicu.

Inače, nakon pucnjave, mediji u Španiji su objavili da je reč o sukobu dve narko-bande.

- Pucnjavi je prethodila svađa dve grupe ljudi, nakon čega je došlo do pucnjave. Nakon što su hici ispaljeni, a dvojica muškaraca izrešetani, članovi bandi su se razbežali. Na mestu pucnjave ostala su dva automobila "pežo" i "folksvagen", iz kojih su uzeti DNK tragovi i otisci - pisalo je tada u jednom tekstu.

Nakon ovog zločina rođaci ubijenog Branislava N. oglasili su se u medijima i istakli da on nema veze sa kriminalom i da je u Španiji bio turistički.

- Otišao je sam u Španiju kako bi se odmorio i napunio baterije, jer je ostao bez majke. Bio je utučen, pa je želeo da promeni sredinu. Poslednji put čuli smo se dva dana pre ubistva, tj. kada je došao u Španiju. Rekao nam je da je sve u redu, da je let prošao dobro i bio je vidno raspoložen - rekao je nakon ubistva rođak Branislava N.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17