• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

20.05.2023

22:15

BEOGRAD NE  ZABORAVLJA TRAGEDIJU! Na današnji dan telo nastradalog Mateja Periša ispraćeno kući, za Split!

Informer, Zoran Sinko

Vesti

BEOGRAD NE ZABORAVLJA TRAGEDIJU! Na današnji dan telo nastradalog Mateja Periša ispraćeno kući, za Split!

Podeli vest

Matej je nestao u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine kod Beton hale u Beogradu, a 18. maja je pronađeno njegovo telo i izvučeno iz Dunava kod Ade Huje.

Tragična sudbina mladića Mateja Periša ostaće dugo u sećanjima svih ljudi koji su čuli za nestanak mladog hrvatskog državljanina u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine, kada je sa prijateljima došao u Beograd na doček Nove godine.

Matej je nestao u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine kod Beton hale u Beogradu, a 18. maja je pronađeno njegovo telo i izvučeno iz Dunava kod Ade Huje.

Foto: Zoran Sinko

Ada Huja, mesto gde je isplivalo telo nesrećnog mladića Periša

Njegov nestanak je digao celu Srbiju na noge. Uprkos svim nadama, potraga za mladićem se završila kobno - njegovo telo je pronađeno nakon pet meseci potrage, pre godinu dana, u Dunavu kod Ade Huje, kilometrima daleko od mesta gde ga je nadzorna kamera poslednji put snimila.

Matej Periš je tog 30. decembra izašao sa prijateljima u klub "Gotik". U toku noći, iz kluba je izašao sam - bez jakne. Snimci njegovog kretanja nakon izlaska iz "Gotika" i dalje nisu u potpunosti razjašnjeni. Nelogično kretanje i trčanje mladića, zaustavljanje taksija, pa ulazak u vodu kod kafića "Savanova", kao i signal mobilnog telefona, samo su neki od detalja zbog kojih je njegov nestanak i odluka da izađe sam iz kluba prava misterija.

Foto: Informer

Sa sahrane Mateja Periša

Telo pokojnog Mateja Periša je ispraćeno 20. maja 2022. godie iz crkve Sv. Ante u Beogradu za Split, gde je sahranjen.

Ova tužna priča o Mateju je ostavila tužno sećanje na doček te 2022. godine koju je želeo da dočeka u Srbiji.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dila

pre 10 meseci

Počivaj u miru plavooki andjele. Nikada te zaboraviti nećemo, niti možemo. Mnogo nejasnoća mnogo nedorečenosti, mnogo nedoumica ima. Odneo si tajnu sa sobom! Tvojoj porodici želimo da izdrže i Bog da im snagu da izdrše ovaj užasan gubitak. Pozz BGD

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Stiže opasno nevreme! RHMZ izdao najnovije upozorenje!
Društvo

Stiže opasno nevreme! RHMZ izdao najnovije upozorenje!

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno, toplo i nestabilno, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom i to uglavnom u drugom delu dana a najviša dnevna temperatura biće od 20 do 25 stepeni, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

01.05.2024

12:54

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15