• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Š./Jugmedija

21.05.2023

10:02

DETALJI BIZARNE NESREĆE NA AUTO - PUTU! "Audijem" u punoj brzini udario konja, ne zna se da li je životinja imala vlasnika

printscreen

Vesti

DETALJI BIZARNE NESREĆE NA AUTO - PUTU! "Audijem" u punoj brzini udario konja, ne zna se da li je životinja imala vlasnika

Podeli vest

Nišlija P.F., koji je "audijem" udario i ubio konja sinoć na auto - putu Beograd-Niš, u blizini sela Trupale, smešten je u Univerzitetski klinički centar i u stabilnom je stanju.

Kako je Informer već pisao životinja je stradala na mestu nesreće zbog zadobijenih brojnih povreda i otvorenih preloma, dok je vozača zbrinula Hitna pomoć. 

- Vozaču P.F. je urađena dijagnostika. Pacijent je vitalno stabilan, a čekaju se ostali razultati - kaže izvor iz bolnice za "Jugmediju". 

Očevidac nesreće, prenose portali, ispričao je da je scena bila jeziva i potresna.

Na jednoj strani ubijena životinja sa otvorenim prelomoma i povredama na više mesta. Na drugoj strani vozač za volanom, sam u automobilu. Povređen. Ljudi koji su se zaustavili pokušali su da ga izvuku iz kola, ali bezuspešno - ispričao je očevidac udesa.

U međuvremenu policija je obavila uviđaj i utvrđuje sve okolnosti ove nesreće. Nije poznato kako je konj došao do auto-puta i da li je životinja imala vlasnika.

Slična saobraćajna nesreća dogodila se krajem decembra 2020. godine u Železničkoj ulici u Surčinu. Tada je muškarac (47) svojim "puntom" naleteo na dva konja nakon čega je nastradao i on i životinje.

Portali su tada pisali da su kobila i ždrebe iznenada istrčali na kolovoz, nako čega je došlo do nesreće.

- Sumnja se da su konji pobegli na kolovoz iz štale, koja se nalazi u istoj ulici. Verovatno su iznenada istrčali baš u trenutku kad je vozač naišao kolima, tako da on nije uspeo da na vreme odreaguje i izbegne ih - ispričao je tada očevidac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija