• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Vijesti

22.05.2023

08:06

UHAPŠEN PODGORIČANIN ZBOG KRIJUMČARENJA DROGE! Policija mu u automobilu našla 72 kilograma marihuane

MUP Srbije

Vesti

UHAPŠEN PODGORIČANIN ZBOG KRIJUMČARENJA DROGE! Policija mu u automobilu našla 72 kilograma marihuane

Podeli vest

Podgoričanin E.O. (53), uhapšen je sinoć, nakon što je u automobilu kojim je upravljao, pronađeno oko 72 kilograma marihuane.

Iz Uprave crnogorske policije je saopšteno da su službenici Sektora granične policije sinoć sprečili krijumčarenje te droge iz Albanije u Crnu Goru.

"Sinoć oko 21.30 časova pripadnici granične policije su u rejonu kanjona reke Cijevne, u mestu Hadžaj, zaustavili vozilo marke 'VW Passat' danilovgradskih registarskih oznaka kojim je upravljao E.O. (53) iz Podgorice. Pregledom vozila policija je pronašla i oduzela tri veća džaka u kojima su se nalazila pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne težine od oko 72 kilograma", navode iz policije.

Uhapšeni, marihuana i vozilo su predati podgoričkoj policiji na dalju nadležnost.

E.O. je uhapšen po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog sumnje da je počinio krivično delo - neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga za šta je zaprećena zatvorska kazna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija