• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

22.05.2023

08:55

INTENZIVNA POTRAGA ZA OSUMNJIČENIM POLICAJCEM! Granična policija dobila nalog...

printscreen

Vesti

INTENZIVNA POTRAGA ZA OSUMNJIČENIM POLICAJCEM! Granična policija dobila nalog...

Podeli vest

Policajac Igor A. (28), osumnjičen za ubistvo muškarca Ervina Ć. (35) u kafiću u Priboju i dalje se nalazi u bekstvu, a policija "češlja" ovo mesto jer imaju saznanja da se njihov kolega krije na teritoriji tog grada.

Kako je Informer već pisao, sinoć su privedena trojica muškaraca i to N.G. (22), pripadnik granične policije, S.M. (26) i A.M. (65), zbog sumnje da su pomogla osumnjičenom policajcu prilikom bekstva.

- Obaveštena je granična policija kako bi uhapsila osumnjičenog, ukoliko ga primete na nekom od graničnih prelaza - kaže izvor iz istrage.

Podsetimo Ervin Ć. (35) iz Starog Priboja preminuo je u nedelju posle ponoći, nakon što ga je u jednom ugostiteljskom objektu, u centru grada, krvnički pretukao i usmrtio policajac u civilu Igor A. 

Foto: printscreen

Ubijeni muškarac

Prema rečima očevidaca iz lokala u kome je došlo do tragedije, Ervin se provodio sa društvom u jednom kafiću, dok je pored šanka stajao Igor A. sa kolegom.

- Nakon kraće svađe, Igor je nasrnuo na Ervina i tukao ga sve dok nije pao na pod i ostao nepomično da leži. Sve se odigralo u nekoliko sekundi, a taj njegov kolega policajac nije stigao da odreaguje. Bukvalno se sve dogodilo dok je on uopšte bio svestan šta se događa. Kroz ceo kafić se prolamao vrisak: "Ubio ga je, ubio ga je". Hitna pomoć je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt - kaže mladić koji je kobne večeri bio u kafiću.

Navodno, osumnjičeni Igor A. je pripadnik Interventne jedinice 92 i u trenutku zločina bio je na odmoru u rodnom gradu.

Ceo zločin snimile su sigurnosne kamere koje se nalaze u lokalu.

Ubijeni Ervin Ć. biće sahranjen sutra u rodnom Priboju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija