• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Rina

22.05.2023

11:35

POLICAJCA UBICU TRAŽE PO PRIBOJU I PRIJEPOLJU! Igor A. pobegao u Bosnu ili Crnu Goru?

printscreen

Vesti

POLICAJCA UBICU TRAŽE PO PRIBOJU I PRIJEPOLJU! Igor A. pobegao u Bosnu ili Crnu Goru?

Podeli vest

Policajac Igor A. (28) koji je osumnjičen za ubistvo sugrađanina Ervina Ć. još uvek je u bekstvu i policija intenzivno traga za njim.

Kako je Informer već pisao, sinoć su privedena trojica muškaraca i to N.G. (22), pripadnik granične policije, S.M. (26) i A.M. (65), zbog sumnje da su pomogla osumnjičenom policajcu prilikom bekstva.

- Traže ga po Priboju i Prijepolju, a kod nas je mnogo divljih graničnih prelaza, pa je lako mogao da pređe u Bosnu i Hercegovinu ili u Crnu Goru. Prema onome što smo čuli priča se da je nelegalno prešao u blizinu Rudog, preko reke Uvac, kaže za RINU stanovnik Priboja.

Nesrećni mladić Ervin Č., živeo je sam jer su mu ranije preminuli roditelji, a njega će na večni put ispratiti rođedne sestre, stričevi i ostala rodbina. U Priboju svi za njega imaju samo pohvalne reči, navodeći da je bio miran, pristojan i mladić za primer.

- Ervina niko neće vratiti njegovoj porodici, to je ogroman gubitak. Nadamo se samo da će mladić koji ga je pretukao biti uhapšen i da će pravda bar na neki način biti zadovoljena. Svi smo čitali o onom dečku Jetmiru iz Crne Gore što je ubio devojku u Beogradu i pobegao preko granice. Nadamo se da ovo neće biti isti takav slučaj, dodaju sagovornici.

Foto: printscreen

Osumnjičeni Igor A.

Podsetimo, policajac Igor A. preksinoć je u kafiću u Priboju bokserom nasmrt pretukao gosta Ervina Ćelahmetovića (35), koji je sedeo za susednim stolom! Igor je posle stravičnog zločina mirno uzeo novčanik i ključeve sa stola i pobegao u nepoznatom pravcu.

Bio na odmoru u Priboju

Izvor blizak istrazi objašnjava da je Igor rodom iz Priboja, a radi kao policajac Interventne jedinice u Beogradu. U vreme zločina bio je na odmoru, u rodnom gradu.

 

- U noći između subote i nedelje, oko ponoći, Igor je sedeo u kafiću sa jednim kolegom, a Ervin je sedeo za susednim stolom sa nekim društvom, moguće je da su njegovi rođaci u pitanju. Prema izjavama očevidaca, neko je za Ervinovim stolom napravio neki manji incident i njega je policija odvela iz lokala, a za stolom je ostao Ćelahmetović sa jednim muškarcem. U tom trenutku između Ervina i Igora nije bilo nikakve rasprave, ali Igor je iznenada ustao, izgovorio neke dve reči koje niko od očevidaca nije razumeo i tada je sa bokserom na ruci tri-četiri puta udario nesrećnog Ćelahmetovića - rekao je naš izvor nakon zločina.

Prema rečima našeg sagovornika, gosti kafića su ostali sleđeni od šoka, niko nije reagovao narednih nekoliko sekundi, samo je Igorov kolega viknuo: "Nemoj, Igore, ubićeš ga."

- Napadač je zatim pokupio svoje stvari sa stola i pobegao. Gosti, kad su došli sebi, pozvali su Hitnu pomoć, koja je Ervina prebacila u bolnicu, ali on je nekoliko sati kasnije preminuo - kazao je tada naš izvor.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Zbog popularnog tretmana, raste broj obolelih u Srbiji! Na svakih 30 sekundi neko umre od ove bolesti
Društvo

Zbog popularnog tretmana, raste broj obolelih u Srbiji! Na svakih 30 sekundi neko umre od ove bolesti

Hepatitis je podmukla bolest koja nema specifične simptome, može se detektovati u ranoj fazi samo testiranjem pa se preporučuje svakoj punoletnoj osobi da se makar jednom u životu testira na hepatitis B i C, istakla je prof. dr Ivana Milošević, infektolog, gastroenterohepatolog, profesor na Medicinskom fakultetu u Beogradu i zamenica direktora Klinike za infektivne i tropske bolesti KCS.

28.07.2024

10:48

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

Mesečni horoskop za avgust! Retrogradni Merkur će nas dovesti do ludila - 4 znaka neka se spreme za kosmički cunami
HAOS

Mesečni horoskop za avgust! Retrogradni Merkur će nas dovesti do ludila - 4 znaka neka se spreme za kosmički cunami

Na nebu su retrogradni Saturn, Neptun, a uskoro će im se pridružiti i Merkur (5. avgust), tako da je pred nama konfuzan mesec u kojem lako možemo da se prevarimo u proceni. Mars je u Blizancima do 5. septembra, tako da ćemo biti svedoci brzih reakcija, ishitrenih poteza i učestalih rasprava. Retrogradni Merkur krenuće u Lavu i vratiće se u Devicu, tako da će imati negativno dejstvo na sve znakove, a naročito za Device, Ribe, Blizance i Strelčeve.

28.07.2024

06:40

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija