• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/blic

22.05.2023

12:51

KINEZ OTEO SUGRAĐANINA I IZNUDIO MU 33.000 EVRA! Beogradska policija traga za kidnaperom

printscreen

Vesti

KINEZ OTEO SUGRAĐANINA I IZNUDIO MU 33.000 EVRA! Beogradska policija traga za kidnaperom

Podeli vest

Beogradska policija traga za državljaninom Kine Li Wenshuang (51) zbog sumnje da je 20. maja ušao u kineski super market na Novom Beogradu i elektrošokerom i nožem napao prodavca C. A. (35).

Napadač je prodavca spustio u prizemni deo objekta, gde ga je vezao za stolicu i tražio novac da bi ga pustio. 

- Zatočeni prodavac koji je poreklom iz Kine, ali ima i holandski pasoš, je telefonom kontaktirao svog oca koji je vlasnik supermarketa. Otmičar je od oca otetog muškarca tražio 33.000 evra da bi mu pustio sina, nakon čega je otac elektronski uplatio 15.000 evra. Nakon toga, kidnaper  je od prodavca uzeo 80.000 dinara i demolirao risiver koji je odneo. Na pultu je ostavio dve flašice sa benzinom, uz pretnju da će zapaliti objekat - rekao je izvor iz istrage.


Kako saznajemo, otmičar je pobegao, a prodavac se posle izvesnog vremena sam oslobodio i pozvao policiju. Otmičar je ubrzo identifikovan kao izvesni  Li Wenshuang. On se terti za krivično delo otmica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija