• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

22.05.2023

22:32

EKSKLUZIVNO! PRVI MINUTI NAKON PUCNJAVE NA VRAČARU! Stariji mladić bio meta, Makedonac slučajno ranjen! (FOTO/VIDEO)

S. Dukić

Vesti

EKSKLUZIVNO! PRVI MINUTI NAKON PUCNJAVE NA VRAČARU! Stariji mladić bio meta, Makedonac slučajno ranjen! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Makedonski državljanin D.L. (21), koji je večeras u 19.40 na uglu ulica Cara Nikolaja II i Maksima Gorkog, ranjen u leđa, najverovatnije je slučajna je žrtva pucnjave, saznaje informer.rs.

U pucnjavi je najpre u butinu ranjen A. P. (26), a zatim sa dva metka D. L. Istraga treba da utvrdi da li je makedonski državljanin slučajno ranjen.

- Ranjenog D. L. je doveo njegov prijatelj do jednog ulaza u susednoj Novopazarskoj ulici. Tu ga je sklonio i pozvao policiju i Hitnu pomoć. On i ranjeni drug su kretali iz Njegoševe ka ulici Maksima Gorkog, kada se dogodila pucnjava ispred jedne poznate kladionice. Kada je doveo nekako druga do ulaza, šetao je i hvatao se od muke za glavu - kaže sagovornik portala informer.rs.

Foto: S. Dukić

Ranjeni D. L. je upucan sa dva metka u leđa

Ubrzo je stigla Hitna pomoć i policija, a prilokom uvođenja ranjenog makedonskog državljanina u kola, na njegovim leđima su bile vidljive dve krvave rane od metka.

Ranjeni A. P. je iz kriminogene sredine, a ima čak 12 krivičnih prijava u dosijeu zbog droge, oruzja, razbojništva. Za njim je raspisana poternica za izdržavanje kazne zatvora.

Za napadačem se traga. On je starosti oko 20-21 godina, visine 170 centimetara i obučen je u sivi duks i farmerke. Posle pucnjave pobegao je prema Čuburskom parku.

Obojica ranjenih mladića prevezeni su u bolnicu i prema prvim informacijama nisu životno ugroženi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija