• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

23.05.2023

14:42

OPTUŽENA BIVŠA TENISERKA ZBOG ŠVERCA NARKOTIKA: U "smartu" sa maloletnikom prevozila 8,5 kilograma marihuane

printscreen

Vesti

OPTUŽENA BIVŠA TENISERKA ZBOG ŠVERCA NARKOTIKA: U "smartu" sa maloletnikom prevozila 8,5 kilograma marihuane

Podeli vest

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv teniserke Jelene M. (20) zbog sumnje da je zajedno sa jednim maloletnim licem, prema kojem je postupak razdvojen, po prethodnom dogovoru neovlašćeno, radi dalje prodaje, prenosila oko 8,5 kilograma marihuane.

- Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, okrivljenoj se na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga u saizvršilaštvu - objavljeno je na sajtu tužilaštva.

Kako se navodi, postoji opravdana sumnja da je Jelena M. 12. marta ove godine zajedno sa maloletnim licem, prema kojem je postupak razdvojen, odvezla automobilom marke “Smart” do Kopaonika, do mesta Novo selo i od NN lica preuzela jednu crnu putnu torbu u kojoj se nalazilo ukupno 8.5 kilograma marihuane upakovane u 20 paketa i stavila je u prtljažnik.

Prilikom povratka za Beograd osumnjičene su zaustavili policijski službenici SBPOK-a i uhapsili ih.

Osumnjičena se nalazi u pritvoru koji prema poslednjem rešenju suda može da traje do 10. juna 2023. godine.

Jelena je povremeno držala časove tenisa, a u automobilu su je prilikom pretresa pronađeni i teniski reketi, pored droge. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija