• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

29.05.2023

14:56

BRUTALNO NASILJE U SMEDEREVU: Tukao ženu, a njenom detetu trljao pelene po licu

MUP Srbije

Vesti

BRUTALNO NASILJE U SMEDEREVU: Tukao ženu, a njenom detetu trljao pelene po licu

Podeli vest

Muškarac iz Smedereva D.M. (33) uhapšen je i određen mu je pritvor po predlogu Osnovnog javnog tužilaštva u tom gradu zbog sumnje da je više puta tokom maja brutalno zlostavljao svoju ženu, kao i da je 25. maja maltretirao njenu ćerku iz prethodnog braka i trljao joj pelenu po licu?!

Kako je saopšteno iz Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu osumnjičeni se tereti da je u više navrata tokom meseca maja 2023. godine psihički i fizički uznemiravao svoju suprugu, na taj način što je oštećenoj u navedenom periodu naneo udarce otvorenom šakom u predelu lica, hvatao je rukama za vrat i odgurivao od sebe, i upućivao brojne uvrede kao i pretnje po život i telo.

- Takođe, osnovano se sumnja da je osumnjičeni 25. maja godine drskim i bezobzirnim ponašanjem ugrozio spokojstvo maloletne ćerke prvooštećene iz prethodnog braka na taj način što joj je trljao pelenu po licu, vičući na nju i preteći joj da joj nekoliko dana neće dati da jede - navodi se u saopštenju Tužilaštva.

Od strane tužilaštva je prema osumnjičenom najpre određeno zadržavanje a potom je predloženo i određivanje pritvora.

Njemu je pritvor određen zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, odnosno postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke.

- Krivično delo nasilje u porodici čini svako ko primenom nasilja, pretnjom da će napasti na život ili telo, drskim ili bezobzirnim ponašanjem ugrožava spokojstvo, telesni integritet ili duševno stanje člana svoje porodice. Ako je krivično delo izvršeno prema maloletnom licu zaprećena je kazna zatvora od dve do deset godina - navodi se u saopštenju Tužilaštva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17