• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.05.2023

10:06

POLICIJA OTKRILA ODAKLE SU STIGLE DOJAVE O BOMBAMA! Svi preteći imejlovi došli su SA OVE TRI ADRESE!

Pexels, Pngwing

Vesti

POLICIJA OTKRILA ODAKLE SU STIGLE DOJAVE O BOMBAMA! Svi preteći imejlovi došli su SA OVE TRI ADRESE!

Podeli vest

Talas anonimnih dojava o podmetnutim bombama širom Srbije više nije vest, ali svakako da jeste otkriće policije odakle ove sulude pretnje dolaze.

Podsetimo u ponedeljak je anonimno dojavljeno da su bombe postavljene u 106 osnovnih i srednjih škola u Srbiji.

Naravno, policija je posle detaljnog pregleda ustanovila da su sve dojave bile lažne. I u petak je bio veliki broj, ispostavilo se lažnih dojava o postavljenim eksplozivnim napravama u školama, bolnicama, tržnim centrima i drugim objektima. 

U isto vreme pripadnici Uprave kriminalističke policije, tragali su za počiniocima ovih uznemirujućih dojava i ubrzo otkrili IP adrese sa kojih su u petak, na imejl adrese većeg broja medijskih kuća, stigle dojave o postavljenim bombama na više od 20 lokacija u Beogradu, a za koje je pregledom utvrđeno da su lažne.

U saradnji sa ino partnerima utvrđeno je su da su preteći imejlovi poslati sa dve IP adrese sa teritorije Autonomne pokrajine Kosovo i Metohija, kao i sa jedne IP adrese iz Kuvajta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milos

pre 10 meseci

Па објавите те ип адресе да их малкице затрпамо !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija