• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

31.05.2023

17:11

UBIJEN U KOLUMBIJI ZBOG DOBITKA NA KOCKI?! Kontroverzni Crnogorac  bio je strastveni kockar

agenciapi

Vesti

UBIJEN U KOLUMBIJI ZBOG DOBITKA NA KOCKI?! Kontroverzni Crnogorac bio je strastveni kockar

Podeli vest

Slobodan Marjanović (40) sa Žabljaka, koji je u nedelju ubijen u Kolumbiji, bio je strastveni kockar pa oni koji ga poznaju veruju da je kobnog dana možda opljačkan pa likvidiran zbog velikog dobitka!

Prema saznanjma Informera, Marjanović je sin poznatog biznismena iz Žabljaka.

- Njegov otac je jako vredan čovek i privrednik, ima ugostiteljske objekte i više zgrada u svom vlasništvu. Slobodan se, što bi se u našem kraju reklo, 'pomamio od dobra' i živeo je u Beogradu. Voleo je da se kocka i gubio je velike količine novca na tom poroku. Pričalo se da se zaduživao se na sve strane, a da je dugove vraćao njegov otac. Verovatno ga je takav način života i odveo u Južnu Ameriku pa je sasvim moguće da mu je to došlo glave - kaže nam sagovornik iz Žabljaka, upoznat sa ovim slučajem.

On dodaje da pokojni Slobodan ima još jednog brata koji, navodno, živi u Americi:

- Moguće da je imao dvojno državljanstvo, srpsko i crnogorsko, i da je u Kolumbiju otišao sa pasošem Srbije pošto su kolumbijski mediji objavili da je ubijen Srbin. Iako se u pojedinim medijima spekulisalo da je imao kod sebe lažna dokumenta, definitivno je potvrđeno da je ušao u Kolumbiju sa legalnom ispravom.

Sasvim je zanimljivo da se porodica Marjanović u Žabljak doselila iz Pljevalja, odakle je Darko Šarić kome se sudi za trgovinu drogom, pranje novca i pripremu ubistva svedoka saradnika. Inače, Slobodanovo telo nađeno je na autoputu kod grada Santa Marta.

Kolumbijski mediji su objavili da je imao najmanje tri rane od metaka i da je izbačen na put iz vozila u pokretu.

Poznato je i da je u Kolumbiju stigao pre nekoliko dana, da je na ruci imao narukvicu jednog hotela na plaži u mestu El Rodadero, koje pripada Santa Marti. Tamošnji istražitelji saopštili su da će ispitati  mogućnost da li je sa sobom nosio veliku svotu novca.

- Ne znam šta će na kraju istragom biti utvrđeno. Znajući Slobodanovu strast prema kocki, meni je vrlo moguće da je dobio veću sumu novca i da je zbog toga najpre opljačkan, a zatim likvidiran - zaključuje naš sagovornik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija