• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. D.

03.06.2023

15:40

PRETUKAO BEBU JER JE PLAKALA! Detalji jezivog porodičnog nasilja na Zvezdari

printscreen/instagram

Vesti

PRETUKAO BEBU JER JE PLAKALA! Detalji jezivog porodičnog nasilja na Zvezdari

Podeli vest

Vukašin M. (25) pretukao je petomesečnu bebu, jer je plakala dok je on udarao, davio i silovao svoju nevenčanu suprugu D. S. (26), majku deteta.

Kako samo saznali od izvora iz istrage porodično nasilje se dogodilo 2.juna oko sedam ujutru na Zvezdari.

Foto: printscreen/instagram

Beba zadobila više povreda po glavi

- Kada se D. S. vratila sa posla Vukašin ju je napao tražeći da imaju seksualni odnos. Međutim, nakon što ga je nevenčana supruga odbila on ju je udario, strgao odeću sa nje i počeo da je davi. Vukašin je zatim silovao D. S. - rekao je Informerov sagovornik i dodao:

- Budući da se D. S. opirala i vrištala njena petomesečna beba je počela da plače. Vukašin je prišao detetu uzeo ga u naručje i više ga puta udario po glavi zbog čega je beba zadobila više podliva i hematoma po glavi.

Kada je Vukašin izašao iz stana nesrećna žena je pozvala policiju i prijavila šta se dogodilo. Ona je, kako saznajemo, ispričala da je nju i bebu Vukašin često tukao. Inspektori su vrlo brzo pronašli i uhapsili silovatelja i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti saslušan u nadležnom tužilaštvu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija