• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.06.2023

10:38

GOSTI INFORMER TELEVIZIJE O SLUČAJU PRETUČENE MAJKE (26) I BEBE! Mladen Mijatović: "Nadam se dugoj robiji za nasilnika"

Informer

Vesti

GOSTI INFORMER TELEVIZIJE O SLUČAJU PRETUČENE MAJKE (26) I BEBE! Mladen Mijatović: "Nadam se dugoj robiji za nasilnika"

Podeli vest

Gosti jutarnjeg programa televizije Informer, Mladen Mijatović, novinar crne hronike, Jelena Rafailović, novinarka Informera i poznati voditelj Uroš Božić, govorili su o slučaju stravičnog porodičnog nasilja na Zvezdari kada je uhapšen Vukašin M. (25) zbog sumnje da je u noći između četvrtka i petka pretukao i silovao nevenčanu suprugu D. S. (26), pri čemu je povredio po glavi i njihovu petomesečnu bebu.

Kako je Informer već pisao, jeziva tortura desila se u Vukašinovom stanu na beogradskoj opštini Zvezdara. Osumnjičeni se tereti za krivična dela silovanje i nasilje u porodici, za šta mu preti višegodišnja robija.

Mladen Mijatović, poznati novinar crne hronike, rekao je da je ovaj događaj uznemirio javnost u Srbiji, ali da je dobro što je nasilnik brzo priveden.

Foto: Informer

 

- Nasilnik je priveden, nakon čega mu je određen pritvor do mesec dana. Predviđena kazna za krivična dela koja mu se stavljaju na teret je do 15 godina zatvora. Nadam se da će osumnjičeni, ako se dokaže njegova odgovornost, provesti dosta godina iza rešetaka - kazao je Mijatović, a zatim i dodao:

- Imam molbu za sve potencijalne žrtve, njihove prijatelje i komšije. Prijavite nasilje policiji. Nakon prvog šamara, nakon prve izgovorene ružne reči, obavestite nadležne institucije kako bi ovo zlo sveli na najmanju moguću meru - rekao je on.

Sa druge strane, novinarka Informera Jelena Rafailović, izjavila je da je najvažine da je nasilnik prijavljen.

- Nažalost, ovo nije usamljen slučaj. Od početka godine imamo 18 ubijenih žena u porodičnom nasilju. Kao društvo moramo da reagujemo. Molim sve, kada primete nasilje da ga istog trenutka prijave policiji. Jedino na taj način nasilnik može biti kažnjen, a žrtva spašena - ispričala je Rafailovićeva.

Foto: printscreen/instagram

Povređena beba i otac nasilnik

Poznati voditelj Uroš Božić kaže da se stravično nasilje dogodilo u njegovom komšiluku.

- Čim smo čuli šta se dogodilo odmah smo preko društvenih mreža obavestili javnost o tome. Na taj način smo alarmirali i policiju koja je reagovala munjevito. Želim da kažem da osumnjičenog muškarca poznajem iz viđenja jer sam ga viđao u jednoj prodavnici brze hrane - naglasio je Božić i dodao kako je u međuvremenu video povređenu bebu.

- Odavno nisam video lepšu bebu sa tako krupnim očima. Ona je nasmejana, ali sa modricama na glavi i ta slika je tužna. Još tužnije je to što mu je te povrede naneo otac - dodaje je poznati voditelj.

Podsetimo, D. S. je u petak ujutro došla s bebom u Dečju bolnicu u Tiršovoj i prijavila da je njen nevenčani muž cele prethodne noći zlostavljao i tukao nju i bebu. Muškom detetu, koje je staro pet meseci, konstatovane su modrice i podlivi po glavi. D. S. se žalila da je udarana po grudima i glavi i da je seksualno zlostavljana, zbog čega je upućena na ginekološki pregled. Pošto su ginekolozi utvrdili da D. S. ima povrede i po genitalijama, o tome je obaveštena policija.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17