• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vesna Jović

05.06.2023

12:20

OVO JE LOVAC ČIJE JE TELO PRONAĐENO JUTROS U MAJDANPEKU: Komšije: "Sav izgreban ležao na ulici, voleo da popije, ali je bio dobar čovek"

printscreen

Vesti

OVO JE LOVAC ČIJE JE TELO PRONAĐENO JUTROS U MAJDANPEKU: Komšije: "Sav izgreban ležao na ulici, voleo da popije, ali je bio dobar čovek"

Podeli vest

Telo lovca Novice A. (48) rodom iz Rudne Glave, pronađeno je jutros u blizini trafo stanice u Ulici Hajduk Veljka u Majdanpeku.

Prema nezvaničnim saznanjima Informera telo muškarca nađeno je sa povredama nanetim iz vatrenog oružja, a u blizini je pronađena i lovačka puška.

- Još uvek se utvrđuju sve okolnosti ove tragedije. Nakon uviđaja puška je odneta na dodatna veštačenja kako bi se utvrdilo da li je N.A. pucao u sebe iz tog oružja. Telo nastradalog prevezeno je na obdukciju kojom bi trebalo da se utvrdi tačno vreme i uzrok smrti - navodi naš izvor iz istrage.

U komšiluku nastradalog šokirani su jutrošnjim prizorom.

- Jutros sam se vraćao iz noćne smene i ispred zgrade ugledao policiju i lekare Hitne pomoći. Tek onda sam saznao da se moj dobri komšija ubio. Video sam ga kako leži na ulici, bio je sav izgreban po licu. Ne mogu da se oporavim od tog prizora - priča jedan od prijatelja nastradalog muškarca.

Foto: printscreen

Nastradali muškarac i mesto gde je telo pronađeno

Prea njegovim rečima, nastradali N.A., nakon razvoda, živeo je sa ocem koji je nekada radio u lokalnoj "Šumskoj upravi".

- Bio je vredan čovek, dobar, ali je voleo da popije. Ponekad smo znali da popijemo poneko pivo i ispričamo se ispred prodavnice. Čuo sam da je pre tragedije bio na nekoj lokalnoj proslavi, a pamtiću ga kao strastvenog lovca. Mrtvog ga je pronašao njegov nerazdvojni drugar i to kad je krenuo na posao. Užas - dodaje on i napominje da se po komšiluku pronela priča da se N.A. ubio.

Policijskom istragom biće utvrđeni svi detalji ove tragedije.         


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija