• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.06.2023

15:25

BOLJA I KVALITETNIJA USLUGA ZA GRAĐANE - Ministar Bratislav Gašić obišao renoviranu policijsku stanicu Savski venac

MUP Srbije

Vesti

BOLJA I KVALITETNIJA USLUGA ZA GRAĐANE - Ministar Bratislav Gašić obišao renoviranu policijsku stanicu Savski venac

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obišao je danas u Beogradu renoviranu Policijsku stanicu Savski venac i objekat u Ulici kneza Miloša, kao i radove na izgradnji Pametne stanice u Beogradu na vodi.

On je tom prilikom istakao da će biti nastavljeno ulaganje u bolji kvalitet rada policijskih službenika kako bi na taj način bio poboljšan i kvalitet usluga koje pružaju građanima.

Foto: MUP Srbije

Renovirana policisjka stanica

- Od danas i čitave ove nedelje predstavićemo niz objekata koje ćemo građanima Srbije i Beograda da stavimo na raspolaganje i da im pokažemo kakve će usluge da imaju i koliko će bolji kvalitet usluga da imaju u ovim našim novim i sređenim objektima. Radimo jako puno na poboljšanju kvaliteta uslova rada naših pripadnika i radimo, naravno, na poboljšanju uslova usluge prema građanima Beograda i Srbije - naglasio je ministar Gašić.

Foto: MUP Srbije

Policajci dočekali ministra 

Istakao je da su u toku završni radovi na izgradnji Pametne stanice, koju Ministarstvo unutrašnjih poslova gradi u saradnji s policijom Dubaija.

- S obzirom na to da smo radili sa policijom Dubaija i po ugledu na njih, kako oni to rade u svojoj zemlji, očekujem da direktor policije Dubaija bude naš gost u septembru i da ćemo tada moći da je i zvanično otvorimo. Ona je spremna, ali želimo da sisteme još uskladimo, uredimo i da možemo građanima da pružimo punu uslugu-  naglasio je ministar Gašić.

Ministar je dodao da je renovirana Policijska stanica Savski venac, koja će od 12. juna ove godine biti na usluzi građanima.

- U zgradi u Ulici kneza Miloša je naša Služba za specijalne istražne metode i naš SATIT, to je naša tehnika. I ona je uređena i krenuće sa radom, ja se nadam, već od danas- objasnio je ministar Gašić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija