• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

05.06.2023

22:04 >> 23:41

STRAVIČNA ISPOVEST ŽRTVE NASILNIKA SA ZVEZDARE! Udarao me je u glavu i grudi, uhvatio me za vrat i za to vreme silovao!

Vesti

STRAVIČNA ISPOVEST ŽRTVE NASILNIKA SA ZVEZDARE! Udarao me je u glavu i grudi, uhvatio me za vrat i za to vreme silovao!

Podeli vest

Beograđanka D. S. (26), nevenčana supruga Vukašina M. (26) koji se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je nju silovao i maltretirao, a šestomesečnog sinčića duže vreme tukao, saslušana je kao ključni svedok u sklopu istrage protiv nasilnika.

Kako se nezvanično navodi, D. S. je na saslušanju iznela stravične detalje torture kroz koju je prolazila u poslednjih par meseci.

Prenosimo delove njene potresne ispovesti koja je zaista signal da se prema nasilnicima moraju primenjivati mnogo strožije kazne:

"Bebu smo dobili pre šest meseci, dečaka, a maltretiranje je krenulo pre neka dva meseca. Počelo je sa psihičkim nasiljem, da bi se vrlo brzo pretvorilo u fizičko. Batine su bile redovne. Sve više sam ga se plašila i nisam smela da ga prijavim, jer mi je pretio da će me ubiti. A onda je počeo da bije i našu bebu... To je radio kada ja nisam bila tu, odnosno, kada je ostajao sam sa našim sinom. Bio je pun modrica i stalno je plakao... Iz dana u dan je imao sve više povreda koje su bile i po glavi - ispričala je D. S.

Iako je znala da mora da pobegne iz tog pakla, kako je dodala, strah je potpuno paralisao.

"Iz dana u dan me je tukao sve više, udarao me je i davio i dok sam držala našeg sina u naručju. Veče pre nego što sam skupila snagu da ga konačno prijavim me je prvo vređao, psihički maltretirao, onda je ponovo nasrnuo na mene, ali ovog puta je bilo gore nego ikada pre. Pretukao me je, udarao me je u glavu i grudi, potom me je uhvatio za vrat, mislila sam da će me ugušiti, i silovao za to vreme. Molila sam ga da prestane, plakala sam, plakala je beba... Mislila sam da će me ubiti. Kada je završio iživljavanje, ostavio me je da ležim u krevetu, bolovi su bili toliko jaki da sam mislila da neću dočekati jutro. Ujutru je ustao, spremio se za posao i ponašao kao da se ništa nije dogodilo, sačekala sam da izađe napolje i odmah sam pozvala policiju", rekla je ona između ostalog.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija