• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

06.06.2023

10:50

INFORMER TV NA MESTU ZLOČINA U PANČEVU: Policija ispred vrata u kom je muškarac ubio suprugu, dete pa sebe (FOTO/VIDEO)

Zoran Sinko

Vesti

INFORMER TV NA MESTU ZLOČINA U PANČEVU: Policija ispred vrata u kom je muškarac ubio suprugu, dete pa sebe (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Tela tročlane ruske porodice, muškaraca A.G. (51), njegove supruge O.G. (50) i njihovog maloletnog deteta (9) pronađena su sinoć u naselju Kotež u Pančevu, policija obavlja uviđaj po nalogu tužioca.

Kako saznajemo, sumnja se da je muškarac u nedelju ubio oštrim predmetom, najverovatnije nožem, suprugu, dete, a potom se obesio.  

Kako nezvanično saznajemo tela su pronađena u stanu nakon prijave poznanika koji je pokušavao bezuspešno da stupi u kontakt sa njima.

Foto: Zoran Sinko

Prozori stana u kom se dogodio jeziv zločin

- Čovek je prijavio policiji da neko vreme ne može da stupi u kontakt sa njima. Policisjka patrola je ubrzo stigla, te nasilno ušla u stan u kom je zatečen užasan prizor - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Foto: Zoran Sinko

Policija ispred vrata stana u kom su pronađena tela porodice

On je dodao da je policija odmah potom počela da obavlja uviđaj ali da obavlja razgovore sa komšijama i prijateljima. Motiv ovog stravičnog zločina još uvek nije poznat. 

- Sa njima je do pre mesec dana živeo i Olgin sin (18) ali je tada deportovan u Rusiju. Muškarac je inače Jermen dok je njegova supruga bila Ruskinja - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

S druge strane komšije su u šoku.

- Bili su mirna porodica skoro da ih nismo ni viđali, tu žive kao podstanari. Kažu da j eprizor u stanu bio jeziv kada je policija ušla u stan - rekao je jedan od komšija u zgradi.

 

 

 

 

Prema takođe nezvaničnim informacijama porodica je prošle godine došla iz Rusije. Imali su urednu boravišnu dozvolu. Iz te porodice nije bilo prijava za remećenje javnog reda i mira.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Pančevu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija