• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Š.

07.06.2023

14:29

BRATISLAV GAŠIĆ OTVORIO NOVU VATROGASNU STANICU U BRODAREVU: Važnost vatrogasaca-spasilaca svakim danom raste (FOTO)

MUP Srbije

Vesti

BRATISLAV GAŠIĆ OTVORIO NOVU VATROGASNU STANICU U BRODAREVU: Važnost vatrogasaca-spasilaca svakim danom raste (FOTO)

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić otvorio je danas u Brodarevu novoizgrađeni objekat Vatrogasno-spasilačkog odeljenja što je od velikog značaja sa aspekta zaštite i bezbednosti stanovnika Brodareva, kao i okolnih mesta, jer se u značajnoj meri smanjuje vreme reagovanja vatrogasaca-spasilaca u slučaju nesreća, kao i drugih vanrednih događaja.

- Jedan od odličnih načina kako možemo brzo da pomognemo Sektoru za vanredne situacije jeste upravo primer Brodareva gde je lokalna samouprava izdvojila značajna sredstva da se izgradi nova vatrogasno-spasilačka zgrada, a Ministarstvo unutrašnjih poslova je opremilo i dovezlo nova vozila koja će biti na usluzi građanima ovog dela Srbije - izjavio je ministar Gašić.

Foto: MUP Srbije

 

Ministar je istakao značaj zajedničkog rada i najavio da će se u narednom periodu razgovarati sa svim lokalnim samoupravama o tome gde se još u Srbiji može uraditi ovo što je to urađeno u Brodarevu.

- Кlima se promenila. Važnost vatrogasaca-spasilaca svakim danom raste i moja neizmerna zahvalnost svima njima koji daju sebe da spasu i živote i imovinu građana Republike Srbije - poručio je ministar Gašić.

Foto: MUP Srbije

 

Drago Popadić, predsednik opštine Prijepolje zahvalio se MUP-u i Sektoru za vanredne situacije i naglasio značaj izgradnje objekta Vatrogasno-spasilačkog odeljenja u Brodarevu zbog brže zaštite i bezbednosti stanovnika ovog naselja i okolnih mesta udaljenih više od 20 kilometara od Prijepolja.

Tokom posete Zlatiborskom okrugu, ministar Gašić obišao je i Policijsku upravu u Užicu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

BRATISLAV GAŠIĆ ZAHVALIO TAKSISTI KOGA JE OTEO MASOVNI UBICA UROŠ BLAŽIĆ: Sačuvao je život putnici i sebi i kao uzoran građanin pozvao policiju
Hronika

BRATISLAV GAŠIĆ ZAHVALIO TAKSISTI KOGA JE OTEO MASOVNI UBICA UROŠ BLAŽIĆ: Sačuvao je život putnici i sebi i kao uzoran građanin pozvao policiju

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić razgovarao je u sedištu MUP-a sa taksistom, koga je početkom maja ove godine Uroš Blažić (21), osumnjičeni za ubistvo osam osoba u Malom Orašju i Duboni, prilikom bekstva nakon zločina zaustavio i primorao da ga odveze do sela u okolini Kragujevca, gde je potom uhapšen.

06.06.2023

16:40

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija