• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.06.2023

07:34 >> 21:13

PUCNJAVA U SOMBORU, OPŠTA UZBUNA U GRADU!  Ranjena dvojica pripadnika Žandarmerije  i nasilnik (62) koji je prvi potegao pištolj!

D.A.M.

Vesti

PUCNJAVA U SOMBORU, OPŠTA UZBUNA U GRADU! Ranjena dvojica pripadnika Žandarmerije i nasilnik (62) koji je prvi potegao pištolj!

Podeli vest

Dvojica pripadnika Žandarmerije ranjena su danas oko 17 časova prilikom intervencije u Ulici Stevana Sinđelića u Somboru!

Prema prvim informacijama, oni su došli po prijavi za nasilje u porodici, odnosno zbog pretnji smrću koje je stariji Somborac V. P. (62) uputio svojoj supruzi.

Nasilnik je bez upozorenja zapucao iz pištolja na dvojicu tridesetčetvorogodišnjih žandarma koji su intervenisali. Obojica su tom prilikom ranjena u ruku i hospitalizovana. U pitanju su, na svu sreću, lakše povrede.

Nakon napada, pripadnici somborske policije su u samoodbrani uzvratili vatru i teško ranili izgrednika V. P. koji je takođe transportovan u lokalnu bolnicu sa povredama opasnim po život. Policija je blokirala deo ulice Stevana Sinđelića i u toku je uviđaj.

Foto: D. M.

Ulica Stevana Sinđelića dugo je bila blokirana za saobraćaj

Na terenu oko mesta zločina je trenutno prisutno više desetina policajaca u uniformama i civilu. Povećava se i broj okupljenih građana.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić najoštrije je osudio napad na policijske službenike koji su vršili svoj službeni zadatak i rizikovali svoje živote, kako bi u skladu sa zakonom, profesionalno, odbranili živote i imovinu ugrođenih građana, prvenstveno žene koja je pozivala zbog nasilja u porodici, ali i drugih stanovnika Sombora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija