• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.06.2023

13:19

UHAPŠEN DIREKTOR ŽENSKOG RUKOMETNOG KLUBA! LAŽIRAO TROŠKOVE i oštetio državu za više  od 15 miliona dinara!

Vesti

UHAPŠEN DIREKTOR ŽENSKOG RUKOMETNOG KLUBA! LAŽIRAO TROŠKOVE i oštetio državu za više od 15 miliona dinara!

Podeli vest

Muškarac A. M. (51), direktor ženskog omladinskog rukometnog kluba Jagodina, uhapšen je zbog sumnje da je oštetio državni budžet za 15.590.123 dinara.

On se tereti da je tokom 2019. i 2020. godine nezakonito prisvojio novac u iznosu od 4.590.123 dinara, koji je podizao sa računa kluba na ime troškova sportskih organizacija i službenih putovanja od kojih većina nije realizovana, kao i da nije isplaćivao dnevnice za realizovana putovanja.

"Takođe, sumnja se da je A. M. tokom 2021. godine pribavio korist advokatima, omogućivši im isplatu 11 miliona dinara sa računa kluba za usluge pravnog savetovanja, iako je za ove usluge, bez novčane nadoknade, mogao da angažuje pravnike drugih sportskih saveza", navodi se u saopštenju MUP-a.

U akciji hapšenja A. M. učestvovali su pripadnici Odeljenja za borbu protiv korupcije UKP-a u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu. Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu za zloupotrebu položaja, biti priveden nadležnom tužilaštvu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ŠOKANTNO SVEDOČENJE STANARA STARAČKOG DOMA: Tokom epidemiije korone smo gladovali, a naše sobe su BILE OPLJAČKANE!
Hronika

ŠOKANTNO SVEDOČENJE STANARA STARAČKOG DOMA: Tokom epidemiije korone smo gladovali, a naše sobe su BILE OPLJAČKANE!

Svedočenjem korisnika Gerontološkog centra u Nišu Ninoslava Tadića (69) i medicinske sestre Bojane Tasić, u Višem sudu u Nišu nastavljeno je suđenje Milanu Stevanoviću (47), koji je optužen da nije postupao po propisima za sprečavanje zaraznih bolesti usled čega se korona virusom 2020. godine zarazilo 195 korisnika doma i 29 zaposlenih, od kojih je 51 korisnik preminuo.

02.06.2023

18:04

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija