• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I.

09.06.2023

14:19

NEVEROVATNA ODBRANA NASILNIKA SA KALEMEGDANA: Vlasnik štanda negira da je pretukao dečaka, koji je  prodavao sokove u parku, iako je snimljen na delu!

printscreen

Vesti

NEVEROVATNA ODBRANA NASILNIKA SA KALEMEGDANA: Vlasnik štanda negira da je pretukao dečaka, koji je prodavao sokove u parku, iako je snimljen na delu!

Podeli vest

Igor M. (44), vlasnik štanda s pićem na beogradskoj tvrđavi Kalemegdan, negirao je danas u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu da je pre dva dana napao i tukao dečaka M. T. koji je s drugom prodavao sokove na obližnjoj klupi, iako je snimljen na delu!

Igor M. (44), vlasnik štanda s pićem na beogradskoj tvrđavi Kalemegdan, negirao je danas u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu da je pre dva dana napao i tukao dečaka M. T. koji je s drugom prodavao sokove na obližnjoj klupi, iako je snimljen na delu!

Prema navodima krivične prijave, osumnjičeni je 7. juna kod ulaza u park fizički nasrnuo na M.T. i udario ga u predelu glave i noge, a potom ga uhvatio za ruke i podigao sa zemlje, nakon čega im je prišao prolaznik koji je čuo zapomaganje i vrisku deteta.

"Tužilaštvo je Prvom osnovnom sudu predložilo da se prema osumnjičenom odredi pritvor, jer postoji opasnost od bekstva, kao i osobite okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo. U daljem toku postupka biće ispitani svedoci, prikupljeni materijalni dokazi i preduzete druge radnje potrebne za donošenje odluke", navodi se u saopštenju tužilaštva.

Obesnom nasilniku bilo je očigledno krivo što su mu deca "konkurencija", pa je šamarao, šutirao i vređao dečaka, tvrdeći da može da radi šta hoće, "jer je Kalemegdan njegova teritorija"?!?

Ovaj nesvakidašnji i sramni napad na decu snimio je neko od prolaznika, a snimak nasilja se kao požar proširio društvenim mrežama.Na snimku se vidi kako vlasnik štanda s pićem prilazi dečacima, koji su sami iscedili voće i prodavali sokove iz ručnog frižidera da zarade za džeparac.

Dečaci su bili izbezumljeni kad se bahati Igor obrušio na njih i počeo da ih udara i šutira. Zatim je, kako se može videti na snimku, M. T. zgrabio za ruku i počeo krvnički da ga vuče i cima, tako da je detetu spala patika.

Na video-snimku se čuje i razgovor između nasilnika, napadnutog dečaka i žena koje su stale da pomognu deci.

- Dete je maloletno, pozvacemo policiju! Dete je malo, ne možete da ga maltretirate - viknula je jedna žena napadaču, a ovaj joj je odbrusio: Pa šta ako je malo? On je majmun!

- Ne možete dete da maltretirate - uporno je ponavljala žena, ali nasilnik je nije slušao.
Druga žena se tad umešala, vičući: "Svuda ga je tukao, uhvatio ga je za vrat", a prestravljeni dečak joj je drhtavim glasom rekao: "Mi mu ništa nismo uradili! Zvao sam mamu, rekla je da zovete policiju..."

Policija je brzo reagovala i uhapsila Igora M., protiv kog je podneta krivična prijava za nasilničko ponašanje.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 10 meseci

joj sto ja nisam biotamo ne bi mi vise hodao na nogama ,stoka jedna

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija