• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

12.06.2023

13:11

SASLUŠAN MUŠKARAC KOJI JE IMAO NEREGISTROVANU ODGAJIVAČNICU PASA! Negirao sve optužbe i šokirao prisutne

rina

Vesti

SASLUŠAN MUŠKARAC KOJI JE IMAO NEREGISTROVANU ODGAJIVAČNICU PASA! Negirao sve optužbe i šokirao prisutne

Podeli vest

Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu sud je odredio do 30 dana pritvor V. V. (54) zbog sumnje da je imao neregistrovanu odgajivačnicu pasa, a da je pse, kako se sumnja, koristio za borbe.

On se sumnjiči za krivična dela ubijanje i mučenje životinja u sticaju sa neovlašćenim bavljenjem određenom delatnošću, navodi se u saopštenju ovog tužilaštva.

U međuvremenu, osumnjičeni muškarac je saslušan u tužilaštvu, a kako je preneo "Telegraf", negirao je optužbe koje mu se stavljaju na teret.

- On je rekao da nije organizovao borbe pasa, negirao je sve optužbe za koje se tereti - rekao je izvor tog portala.

Nakon saslušanja, osumnjičenom je  određen pritvor, zbog sumnje da bi mogao ponoviti krivično delo, kao i da bi boravkom na slobodi mogao da utiče na svedoke ili uništi relevantne dokaze.

Psi imali brojne povrede

Podsetimo, efikasnim radom Policijske uprave u Smederevu u saradnji sa glavnim javnim tužiocem, otkrivena je neregistrovana odgajivačnica pasa, gde je pronađeno više od 15 pasa rase "pitbul".

Osumnjičenom se na teret stavlja da je u dužem periodu zlostavljao i mučio pse, koji su zatečeni u veoma lošem opštem stanju.

Pregledom veterinara konstatovane su brojne povrede, kao i ožiljci u predelu glava pasa, a koji nastaju prilikom borbi pasa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija