• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.Ćuruvija

13.06.2023

12:11

JELENA JE BILA FENOMENALNA ŽENA! Sudija čita Zoranov iskaz sa suđenja

Informer

Vesti

JELENA JE BILA FENOMENALNA ŽENA! Sudija čita Zoranov iskaz sa suđenja

Podeli vest

U Apelacionom sudu u Beogradu na sednici povodom žalbi advokata Zorana Marjanovića koga je Viši sud u Beogradu osudio na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene, sudija čita delove presude koja je napisana na 698 strana.

Između ostalog pročitan je i deo Zoranovog iskaza na suđenju gde on Jelenu opisuje kao fenomenalnu ženu, perfektnu i da se nisu svađali, ali je i priznao da su ponekad imali nesuglasice oko stajlinga. On je tokom suđenja u Višem sudu izjavio i da oni nisu imali neprijatelja, dugove, i da ne zna ko bi mogao da je ubije.

Zoran je na suđenju izjavio da nije video mrtvu Jelenu, i tvrdio je i da su ga policajci tukli kako bi priznao da je on nju ubio.

- Znamo da si je ti ubio! Nemoj da nas veslaš! Tada sam i saznao da je Jelena ubijena - izjavio je u Višem sudu Marjanović i dodao:

- Jedan policajac me je jako udario u potiljak i rekao:" Priznaj! Ako nisi ti onda si saučesnik!"

Pročitano je i da je Jelena bila živa kada je bačena u kanal pored nasipa u naselju Crvenka u Borči i da je to dokazano time što je tokom obdukcije utvrđeno da je udahnula vodu sa muljem i lišćem.

Foto: printscreen

Jelena bila živa kada je bačena u kanal pun vode

Obdukcija je pokazala da je ona imala osam rana na telu nanetih metalnim predmetom.

Dok sudija čita presudu Višeg suda Zoran koji je danas došao u delu na suđenjesamo mirno sedi i gleda u prazno. Samo povremeno zatrepće, ali ne gleda ni levo ni desno, niti pokušava da komunicira sa svojim advokatima ili bratom Milošem i sinom Urošem koji su došli da mu pruže podršku. 

Inače nakon što su pročitani ovi delovi presude napavljena je pauza i tek u tom trenutku Zoran se obratioi bratu i sinu i pitao ih:" Zašto niste došli juče?" a  oni su mu samo kratko odgovorili:" Nismo znali da možemo."

Nakon pauze u nastavku današnje sednice čitaće se izveštaji veštaka za telekomunikacije, koji su se detaljno izjašnavali o tom gde se 2. i 3. aprila 2016. godine nalazio telefon Zorana Marjanovića kao i da li je bio ugašen. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Udarno! FIFA  drakonski kaznila crno-bele!
Partizan

Udarno! FIFA drakonski kaznila crno-bele!

Zbog neizimirenog dugovanja prema nekadašnjem igraču Takumi Asanu, Međunarodna fudbalska unija (FIFA) kaznila je Partizan sa zabranom registrovanja novih igrača u naredna tri prelazna roka!

01.06.2024

12:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31