• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Danica Ćuruvija

13.06.2023

19:51

JELENA JE BILA DIVNA, NIKAD SE NISMO SVAĐALI! Zoran Marjanović tvrdi da se sa suprugom svađao samo oko stajlinga!

E-stock

Vesti

JELENA JE BILA DIVNA, NIKAD SE NISMO SVAĐALI! Zoran Marjanović tvrdi da se sa suprugom svađao samo oko stajlinga!

Podeli vest

Jelena je bila divna, fenomenalna žena. Perfektna, dinamična, nikad se nismo svađali.

Imali smo nekad nekih nesuglasica zbog njenog stajlinga, ali ništa ozbiljno. 

Ovo je deo iskaza Zorana Marjanovića (43), koji je pročitan u Apelacionom sudu u Beogradu na sednici gde se odlučuje o prvostepenoj presudi kojom je osuđen na 40 godina zatvora za ubistvo supruge Jelene u aprilu 2016. godine u Borči.

Presuda Marjanoviću napisana je na čak 698 strana, gde piše da je tokom suđenja izjavio da Jelena i on nisu imali neprijatelje, ni dugove i da ne zna ko bi mogao da je ubije.

Foto: Marko Đoković

Miloš Marjanović, brat Zorana Marjanovića dolazi u sud

- Ona je imala svoju fan stranicu, na kojoj su joj ponekad pisali svašta, pa smo se tome zajedno smejali - ispričao je ranije na sudu Marjanović, što je juče pročitala sudija Apelacionog suda.

Zoran je tada na suđenju izjavio i da nije video mrtvu Jelenu, pa se požalio da su ga posle hapšenja policajci tukli u stanici kako bi priznao zločin.

- Govorili su mi: "Znamo da si je ti ubio! Nemoj da nas veslaš!" Tada sam i saznao da je Jelena mrtva - izjavio je Marjanović tokom sudskog postupka i dodao:

- Jedan policajac me je jako udario u potiljak i rekao: "Priznaj! Ako nisi ti, onda si saučesnik!"
Inače, u presudi piše da je Marjanović 2. aprila 2016. oko 17 sati na nasipu Crvenka u Borči ubio suprugu Jelenu, i to sa osam udaraca metalnom šipkom u potiljak.

- Na osnovu analiza trave i grančica pronađenih u njenom dušniku i plućima, zaključuje se da je ubijena u kanalu u Crvenki, gde je kasnije pronađeno telo. U vodi je provela najmanje četiri do pet sati, a najviše deset - objasnila je sudija.

Foto: Marko Đoković

Uroš Marjanović došao da podrži oca

U zaključku patologa piše da u Jeleninoj krvi nije bilo alkohola i droge i da je ispod njenih nokata pronađen samo njen DNK. Navedeno je i da je sa jednog nokta Jelene Marjanović skinut muški DNK, ali da on još nije identifikovan?!?

Sudija je nabrojala desetak potencijalnih osumnjičenih kojima je tokom istrage uzet DNK, ali nijedan se nije poklopio sa biološkim materijalom pronađenim na noktu, patici i donjem delu garderobe ubijene Jelene.

Dok je sudija čitala prvostepenu presudu Višeg suda, Zoran je mirno slušao i nijednim gestom nije pokazao da se oseća krivim.

U nastavku sednice čitani su izveštaji veštaka za telekomunikacije, koji su detaljno objašnjavali gde se 2. i 3. aprila 2016. nalazio telefon Zorana Marjanovića, kao i da li je u vreme zločina bio ugašen.

Brat i sin mu dali podršku u sudnici

Zoran Marjanović se juče u sudnici pojavio u odelu i bio je bolje raspoložen nego na sednici koja je održana prekjuče, pošto su u sudnicu došli da ga podrže brat Miloš i sin Uroš. Nakon što su pročitani delovi presude, napravljena je pauza i tek u tom trenutku Zoran se okrenuo, obratio se bratu i sinu i pitao ih: "Zašto niste došli juče?", a oni su mu kratko odgovorili: "Nismo znali da možemo."

Na kraju suđenja uspeli smo da upitamo Zorana Marjanovića kako je, a on je kratko odgovorio: "Pa onako, dobro je", nakon čega su ga stražari izveli iz sudnice. 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

SNS Vračar: Formirali smo većinu od 34 odbornika
Izbori 2024

SNS Vračar: Formirali smo većinu od 34 odbornika

Predsednik opštinskog odbora SNS Vračar Nenad Djordjević izjavio je da je koalicija “Aleksandar Vučić - Vračar sutra” zajedno sa još najmanje tri izborne liste koje imaju odbornike u Skupštini opštine Vračar utvtrdila većinu za konstituisanje vlasti u ovoj beogradskoj opštini.

03.06.2024

00:33

Vesti

Stručnjaci otkrivaju kada je pravo vreme za kupovinu! Evo gde su drva najjeftinija
Društvo

Stručnjaci otkrivaju kada je pravo vreme za kupovinu! Evo gde su drva najjeftinija

Leto još nije počelo, a mnogi već razmišljaju o grejanju sledeće zime. Građani koji se greju na drva i pelet već obilaze stovarišta i kupuju ogrev, budući da je sada jeftiniji. I profesor Branko Glavonjić savetuje da se ne čeka septembar i oktobar, jer nije realno očekivati neki drastičan pad cena u narednom periodu. Branko Glavonjić je rekao da se građanima već od marta, aprila, savetuje da je pravo vreme da počnu sa nabavkom ogreva za sledeću grejnu sezonu. Trend pada cena drvnih goriva se nastavio i u maju

03.06.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija