• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.06.2023

10:13

APELACIJA ĆE UKINUTI PRESUDU ZORANU MARJANOVIĆU!  Advokati Fila i Magdelinić uvereni u ovakvu odluku suda (VIDEO)

Predrag Milosavljević

Vesti

APELACIJA ĆE UKINUTI PRESUDU ZORANU MARJANOVIĆU! Advokati Fila i Magdelinić uvereni u ovakvu odluku suda (VIDEO)

Podeli vest

Toma Fila i Mladen Magdelinić gostujući u Jutarnjem programu TV Informer kazali su da se slažu se da će u slučaju Marjanović Apelacioni sud najverovatnije poništiti presudu i naložiti novo suđenje

- Imamo presudu na 700 strana nemoguće je da ne bude kontradiktornosti u njoj zato i očekujem da će Apelacioni sud odlučiti da se suđenje ponovi- kaže Fila. 

Foto: Predrag Milosavljević

 

Na konstataciju da su se Zoranovi advokati žalili na pretpostavku nevinosti Fila kaže da ne zna kako to mogu da obrazlože.

- Činjenica je da su novinari pisali svašta, ali je i činjenica da su i Zoranovi advokati koristili novinare u velikoj meri. Tako da to ne može da bude razlog za ukidanje presude, ali kao što sam rekao ako je sudija napisala 700 strana presude ni njoj nije bilo lako da objasni sve, a onda će verovtano biti dosta i kontradiktornosti i apelacija će odlučiti da s  suđenje ponovi- kazao je Fila. dokažu.

I Mladen Magdelinić se slaže da će Apelacioni sud verovatno naložiti novo suđenje i objašnjava da to suđenje neće biti dugo kao ovo koje je trajalo četiri godine.

Foto: Predrag Milosavljević

 

- Uveren sam da će Apelacioni sud naložiti novo suđenje da se tu razjasne neke nejasnoće. Da li će Zoran u tom slučaju ostati u pritvoru takođe će odlučiti Apelacioni sud- kaže Magdenić i dodaje:

- Novo suđenje u tom slučaju će biti dosta kraće. Neće biti pritiska javnosti i sud će doneti presudu. Jedan, dva pretresa i onda presuda, ali onda apelacija mora da donese konačnu presudu. Apelacioni sud će tada morati da ili potvrdi kaznu, ili je umanji ili sam donese preusudu Zoranu Marjanoviću.

Šta su još advokati rekli pogledajte u video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija