• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.06.2023

13:00

PRITVOR BAHATOM VOZAČU! Oborio pešaka pa pobegao

Vesti

PRITVOR BAHATOM VOZAČU! Oborio pešaka pa pobegao

Podeli vest

Treće osnovno tuzilaštvo u Beogradu odredilo je zadržavanje osumnjičenom S.I.( 28) koji je u ponedeljak ujutru nešto pre 3 sata svojim vozilom oborio pešaka na raskrsnici ulica Autoput za Novi Sad i Batajničkog druma, a onda pobegao

Vozaču se na teret stavljaju krivična dela ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Nakon saslušanja vozača S.I. na predlog tužilaštva sudija za prethodni postupak mu je odredio pritvor do 30 dana jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da ce osumnjičeni ometati postupak uticanjem na svedoke.

U daljem toku postupka tužilaštvo će izvoditi dokazne radnje ispitivanjem svedoka i naložiti da se obave potrebna vestačenja.

Inače povređeni pešak je sa teškim telesnim povredama kolima Hitne pomoći transportovan u Urgentni centar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Čitajući naslov, poradovah se da je sin tajkuna Željka Mitrovića konačno uhapšen zato što je zbog bahate vožnje ubio devojku i da će mu biti suđeno kao svakom ubici koji nema nikakve veze sa političarima ili čak sa predsednikom Srbije, ali mi radost odmah nestade kad sam nastavila da čitam dalje od naslova.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija