• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

14.06.2023

14:01 >> 14:02

POTUKLI SE U KAFIĆU, GAĐALI GOSTE STOLICAMA... U tužilaštvu u Leskovcu saslušana petorica nasilnika, sud im odredio pritvor

d. m.

Vesti

POTUKLI SE U KAFIĆU, GAĐALI GOSTE STOLICAMA... U tužilaštvu u Leskovcu saslušana petorica nasilnika, sud im odredio pritvor

Podeli vest

Osumnjičeni za tuču u Leskovcu M. S. (31), M. G. (28), Đ. M. (29) i D. S. (27) koji su bili uhapšeni i B. U, koji se sam javio u tužilaštvo saslušani su u Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu, a potom im je određen pritvor.

Naime, nij petorica saslušani su zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo nasilničko ponašanje.

" Svi osumnjičeni izneli su svoje odbrane u prisustvu zajedničkog branioca. Javni tužilac predložio je određivanje pritvora do 30 dana, predlog je prihvaćen te im je i određen pritvor. U daljem toku postupka tužilaštvo će preduzeti dokazne radnje, ispit svedoka i obavljanje veštačenja, a sve kako bi se utvrdile činjenice i donela odluka." saopštilo je OJT u Leskovcu.

Foto: D.M.

Mesto gde se masovna tuča dogodila

Kako je juče policija saopštila, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su četvoricu nasilnika, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

"Oni se sumnjiče da su 9. juna u bašti jednog kafića u centru grada, nakon kraće rasprave, zadali više udaraca četrdesetčetvorogodišnjem muškarcu, kao i dvojici njegovih prijatelja koji su pokušali da ga odbrane. Četrdesetčetvorogodišnjak i njegovi prijatelji su zadobili lake telesne povrede. Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu u Leskovcu" saopštila je ranije policija

Kako su ranije naveli očevici ovog incidenta, do tuče je došlo između šestorice momaka koji su, nakon kraće verbalne rasprave, počeli da se gađaju stolicama i tako rasterali goste koji su panično počeli da beže.

Policija je ubrzo uhaspila nasilnike i oni su danas saslušani u Osnovnom javnom tužilaštvu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Čim se čuju negativni komentari iz regiona, znamo da Srbija napreduje! Našim komšijama mnogo smetaju putevi, pruge, ali i ujedinjeni srpski narod! (VIDEO)
Live TV

Čim se čuju negativni komentari iz regiona, znamo da Srbija napreduje! Našim komšijama mnogo smetaju putevi, pruge, ali i ujedinjeni srpski narod! (VIDEO)

Udarci stižu sa svih strana od onih kojima smeta slobodoumna Srbija. Sve više napada na predsednika Vučića dolazi iz zvaničnog Zagreba. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Zoran Babić iz SNS-a. Uživo u program javio se Lazar Stević, dopisnik TV Most, koji je govorio o još jednom napadu na Srbina od strane Albanca na teritoriji KiM.

07.07.2024

10:28

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija