• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.Ćuruvija

14.06.2023

14:43

MARJANOVIĆI BILI KAO ROGOVI U VREĆI! Jelena po izjavi svedoka bila u lošim odnosima sa pola porodice

Vesti

MARJANOVIĆI BILI KAO ROGOVI U VREĆI! Jelena po izjavi svedoka bila u lošim odnosima sa pola porodice

Podeli vest

U nastavku sednice Apelacionog suda u Beogradu povodom žalbi advokata Zorana Marjanovića na presudu kojom je on osuđen na 40 godina za ubistvo svoje supruge Jelene, pročitani su iskazi svedoka koji su dati na suđenju u Višem sudu.

U iskazima svedoci su objasnili da se pevačica Jelena Marjanović žalila rođakama i prijateljicama da ima veliki problem u kući sa porodicom Marjanović.

Ona  se najviše žalila na problem sa svekrom Vladimirom, ali i sa Milicom tadašnjom devojkom Zoranovog brata Miloša, a sadašnjom suprugom.

-Jelena je govorila da se Vladimir pita za sve u kući, čak i za rad u studiju svog sina Zorana, a da ona mora da čisti i posprema za MIlošem i Milicom - izjavio je svedok na suđenju u Višem sudu. 

Foto: Informer

Zoran sa kumom Verom i ocem Vladimirom

Iako su Marajanovići pokušavali da predstave da su odnosi u porodici bili idilični svedok je izjavio da se Jelena se često svađala sa Vladimirom.

- Sukobljavala se sa Vladimirom kada joj nije dozvoljavao da njenu i Zoranovu ćerku, dok je bolesna, vodi kod lekara već je insistirao da je sam leči. O čestim svađama Jelene i Vladimira pričala je i njena majka svojoj sestri a jednom je čak rekla:" Jsao, sestro, Jeca mi se muči" - rekli su svedoci na suđenju.

Otkriveno je i da iako je kuma porodice Marjanović Vera Vukomanović tvrdila da je bila u dobrim odnosu sa Jelenom, ubijena je pevačica se svojoj drugarici rekla da se vera u sve meša i da je i sa njom u lošim odnosima.

Analizirajući presudu sudija je naveo i da je neobična uloga Vere Vukomanović u kući Marjanovića, o čemu je govrio jedan od svedoka koji je rekao da je ona faktički bila član porodice.

- Ona nije bila samo kuma, već je živela sa njima. Znala je sve njihove probleme. A za nju je Jelena govorila da živi sa njima i da je osoba od poverenja porodice Marjanović. Koliko je bila član porodice pokazalo je i to što je u vreme nestanka Jelene Vera zvala policiju što nije bio njen posao, već je to trebalo da uradi Zoran - navedno je u iskazu jednog svedoka.

Inače Vera Vukomanović se danas prvi put pojavila u zgradi Apelacionog suda, a kada je Zoran video pitao je gde su ostali, misleći na brata Miloša i na sin Uroša koji su juče prisustvovali sednici suda.

Suđenje se nastavlja sutra referisanjem presude,a  branioci će sutra izložiti i svoje žalbe na presudu kojom je Zoran Marjanović osuđen na 40 godina zatvora za ubistvo supruge Jelene. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija