• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

14.06.2023

16:01

OGLASILA SE POLICIJA POVODOM NESREĆE U SREMSKOJ MITROVICI: Žena taksijem izazvala nesreću sa kombi vozilom 19 OSOBA POVREĐENO MEĐU NJIMA I ONA (VIDEO)

Vesti

OGLASILA SE POLICIJA POVODOM NESREĆE U SREMSKOJ MITROVICI: Žena taksijem izazvala nesreću sa kombi vozilom 19 OSOBA POVREĐENO MEĐU NJIMA I ONA (VIDEO)

Podeli vest

Protiv žene (45) policija u Sremskoj Mitrovici podneće krivičnu prijavu zbog sumnje, da je taksi vozilom kojim je upravljala, izazvala nesreću sa kombi vozilom, a u kojoj je povređeno 19 osoba.

Naime, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu, protiv četrdesetpetogodišnje žene, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

" Ona se sumnjiči da je jutros oko 6 časova, u ulici Rumski drum na izlazu iz Sremske Mitrovice, upravljajući taksijem, izazvala saobraćajnu nezgodu tako što je nepropisno skrenula ulevo, ne uverivši se prethodno da je to bezbedno i tom prilikom kombi koji je krenuo da je pretiče udario je u njeno vozilo. U ovoj nezgodi, teške telesne povrede zadobila su dva putnika iz kombija, a lake telesne povrede 16 putnika iz kombija i vozač taksija. Protiv vozača kombija biće podneta prekršajna prijava nadležnom prekršajnom sudu zbog sumnje da se, pre nego što je započeo preticanje, nije uverio da je to bezbedno" saopšteno je u PU Sremska Mitrovica.

U saopšttnju se dodaje i da policija apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, u cilju svoje i bezbednosti drugih učesnika u
saobraćaju.

Foto: N.B.

Usled nesreće kombi sleteo u kanal

Podsetimo kako smo ranije izveštavali saobraćajna nesreća dogodila se nedaleko od Topionice i valjaonice "Metalfer" u Sremskoj Mitrovici kada su se sudarili taksi vozilo i kombi koji je bio pun radnika.

Na teren je izašlo više vozila Službe hitne pomoći mitrovačkog Doma zdravlja. Prema rečima dežurnog lekara, povređeno je 18 osoba i radi se o povredama koje nisu opasne po život.

- U toku je dijagnostika povređenih koji su jutros prevezeni na Urgentni prijem mitrovačke bolnice, od kojih je, za sada, jedno lice pušteno kući, saopšteno je iz PR službe Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici.

Uviđaj na licu mesta izvršili su službenici PU Sremska Mitrovica. Nakon sprovedene istrage biće utvrđene okolnosti pod kojima je došlo do saobraćajne nezgode. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 11 meseci

Na ulazu iz Sremske Mitrovice!!!! Nepismen Novinar.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!

Nastavlja se Kurtijev fašistički teror. Kurtijeva fašistička policija je 20.5.2024. sa puškama i pancirima upala u ekspoziture Banke poštanske štedionice (BPŠ) u Severnoj Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku, i opljačkala ih! Kukavica Kurti se plaši i Vučićeve senke, pa je Kurti sačekao da predsednik Vučić ode u SAD, i tek onda „uhapsio“ ekspoziture BPŠ. Fašista Kurti već godinama „hapsi“ i srpske apoteke i bakalnice.

21.05.2024

17:02

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija