• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ćuruvija

15.06.2023

13:45 >> 18:07

PREDOČENI KLJUČNI DOKAZI PROTIV ZORANA MARJANOVIĆA! Kamera demantuje tvrdnje osuđenog za ubistvo  supruge da se nije odvajao od ćerkice Jane!

printscreen/Marko Đoković

Vesti

PREDOČENI KLJUČNI DOKAZI PROTIV ZORANA MARJANOVIĆA! Kamera demantuje tvrdnje osuđenog za ubistvo supruge da se nije odvajao od ćerkice Jane!

Podeli vest

Zoran Marjanović (44) isključio je namerno svoj mobilni telefon 2. aprila 2016. godine u 16.38 časova, čim je sa suprugom Jelenom (33) i ćerkicom Janom stigao na nasip Crvenka, a uključio ga je ponovo u 17.04.

U tom kratkom periodu od 26 minuta, kako se veruje, pratio je pokojnu ženu koja je krenula da džogira, u jednom trenutku je nagovorio da siđu zajedno sa nasipa, dok je ćerkica ostala kod rampe, i potom je nepoznatim oruđem ubio za svega nekoliko minuta.

To je zaključak sudskog veštaka za telekomunikacije Dragomira Vasiljevića, čiji je nalaz predočen danas u Apelacionom sudu u Beogradu gde se održava sednica po žalbama na prvostepenu presudu, a koji je zasnovan na analizi baznih stanica.

Sudija Svetlana Jovanović je referisala i deo iz presude Višeg suda u kojem je kao jedan od dokaza protiv Marjanovića izdvojen snimak kamere sa porodične kuće Jahovića, na kojem se vide kako po nasipu hodaju dve osobe, jedna viša i jedna niža koja zaostaje za njom.

To je dokaz koji demantuje iskaz okrivljenog i njegove tvrdnje da se ni u jednom trenutku nije odvajao od male Jane. 

Pored toga, sudija je navela i da je veoma nelogičan deo Marjanoviće odbrane da je već u 17.05 zvao brata pa oca i prijatelja policajca da im prijavi da je Jelena nestala:

- Kako je mogao tako brzo da bude siguran da mu je supruga nestala? Sumnjivo je i to da, tokom traganja za njom, nije ništa video niti čuo vrisak ili bilo kakav zvuk, s obzirom da je osoba izoštrenog sluha koja se bavi muzikom i streljaštvom.

Danas je, inače, u sud došao Zoranov rođeni brat Miloš Marjanović koji mu je srdačno mahnuo i razmenio sa njim par reči.

U nastavku sednice narednih dana preostalo je još da se predoči preostali deo presude, napisane na čak 700 strana, nakon ćega će četvorica Marjanovićevih advokata izneti žalbe i pokušati da ospore dokaze na osnovu kojih je njihov branjenik osuđen u julu prošle godine na 40 godina zatvora.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
owe

pre 1 godinu

...a ne umete da prenesete svedocenje inspektora mitica u slucaju jovanjica, bruko novinarska

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija