• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I.

15.06.2023

15:38 >> 15:46

UHAPŠEN BAHATI VOZAČ KOJI JE UDARIO POLICAJCA! Bacio na haubu saobraćajca koji je pokušao da ga legitimiše!

Informer

Vesti

UHAPŠEN BAHATI VOZAČ KOJI JE UDARIO POLICAJCA! Bacio na haubu saobraćajca koji je pokušao da ga legitimiše!

Podeli vest

Bahati vozač, koji je rano jutros "mercedesom" udario saobraćajnog policajca prilikom rutinske kontrole u Bulevaru vojvode Mišića u Beogradu, identifikovan je i uhapšen!

Bahati vozač, koji je rano jutros "mercedesom" udario saobraćajnog policajca prilikom rutinske kontrole u Bulevaru Vojvode Mišića u Beogradu, identifikovan je i uhapšen!

U pitanju je, kako saznajemo, J. J. i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

"Po nalogu dežurnog tužioca Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu, u saradnji sa PS Savski Venac, zadržan je osumnjičeni J. J. zbog napada na službeno lice na dužnosti", zvanično je potvrđeno iz tužilaštva. 

Ovaj incident dogodio se jutros, oko 3.30 časova, kada je patrola saobraćajne policije zaustavila vozača "mercedesa" beogradskih registarskih oznaka radi legitimisanja.

"Kada je policijski službenik prišao automobilu, vozač je naglo dodao gas i udario u noge policajca. Bacio ga je na haubu i nastavio da vozi desetak metara sa saobraćajcem na vetrobranskom staklu, sve dok od brzine nije spao sa vozila. I pored svega toga, ne zaustavljajući se, osumnjičeni je skrenuo levo i velikom brzinom se udaljio u pravcu petlje mosta na Adi. Brzom reakcijom policije, u toku istog dana osumnjičeni je pronađen i priveden", dodaje se u saopštenju.

Policajac, koji je udaren automobilom, je zadobio lakše povrede glave i pregledan je na VMA. Osumnjičeni će u roku od 48 časova biti saslušan pred tužiocem, nakon čega će biti doneta i odluka o predlogu za pritvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tužilac

pre 1 godinu

Oduzeti mu vozilo, doživotna zabrana upravljanja motornim vozilima i kazna zatvora minimum 5 godina bez prava na raniji otpust. Kazniti tako 2-3 divljaka i da vidiš kako će se poštovati zakoni ...

Perica

pre 1 godinu

Ovo delo treba da se kvalifikuje kao pokušaj ubistva samo i naši tužioci a i policajci ne unose u prijavi što zbog sugerisanja starešina koji su totalno nesposobni ili tužioca koji su korumpirani.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija