• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

17.06.2023

15:35 >> 19:00

(VIDEO) DETALJI PUCNJAVE KOD SUBOTICE: U višesatnoj razmeni vatre ranjena dva migranta, SPECIJALNE JEDINICE POLICIJE SU NA TERENU

MUP Srbije

Vesti

(VIDEO) DETALJI PUCNJAVE KOD SUBOTICE: U višesatnoj razmeni vatre ranjena dva migranta, SPECIJALNE JEDINICE POLICIJE SU NA TERENU

Podeli vest

U višesatnoj pucnjavi, koja se dogodila u šumskom pojasu oko granice na Makovoj sedmici kod Subotice, ranjena su dvojica migranata! Specijalne jedinice su odmah upućene na mesto pucnjave, nakon čega su opkolili šumu gde se dogodila pucnjava.

Istraga za sada ukazuje da je došlo do sukoba između dve grupe migranata, najverovatnije Avganistanaca, nakon čega je usledila paljba.

Informerov izvor je naveo da nema razloga za paniku, jer su jake policijske snage na terenu i rešavaju situaciju. 

Kako su mediji preneli, danas je višesatna rafalna paljba odjekivala na Makovoj sedmici, na zelenom pojasu Subotice.

Kako se radi o mestu na kojem inače postoji više neformalnih krijumčarskih kampova i gde je i ranije dolazilo do oružanih obračuna suprotstavljenih krijumčarskih grupa, sumnja se da je i sada u pitanju sukob krijumčara.

Ljudima, koji žive u blizini jezera, rečeno je da ne napuštaju kuće, a policija je na terenu.

- Obračun se može čuti sa jezera Tresetište na kojem boravimo i gde je u toku takmičenje u pecanju - rekli su ljudi koji se nalaze na mestu obračuna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 1 godinu

odakle njima automatske puske dajte policijo radi svoj posao i sad ja treba da vratim moje oruzije a stoka migrantska naoruzana do zuba ,ma vratim znas sta.....

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija