• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Kurir.rs

19.06.2023

16:08

TUKAO DEVOJKU MOTKOM I PRETIO JOJ UBISTVOM: Osuđen nasilnik u Smederevu

Vesti

TUKAO DEVOJKU MOTKOM I PRETIO JOJ UBISTVOM: Osuđen nasilnik u Smederevu

Podeli vest

Kristijan R. (26) osuđen je danas pred Osnovnim sudom u Smederevu na jedinstvenu kaznu od četiri godine zatvora i tri godine mere bezbednosti, jer je izvršio dva krivična dela zlostavljanje i mučenje, krivično delo laka telesna povreda, kao i krivično delo nasilničko ponašanje!

Naime, njemu je pored zatvorske kazne izrečena i mera zabrane prilaska oštečenoj, a krivična dela koja mu se stavljaju na teret počinio je u periodu od 30. januara pa do 14. februara 2023. godine.

Kako je Osnovno javno tužilastvo navelo, on je to uradio dok je zlostavljao svoju emotivnu partnerku staru 20 godina.

- Primenom sile i pretnje, naneo je oštećenoj veliki bol i tešku patnju u cilju zastrašivanja na taj način što joj je najpre dana 30.01.2023. godine u svojoj kući zadao više udaraca otvorenim i zatvorenim šakama u predelu glave i tela, pretio joj da će je ubiti očevim nožem koji je držao na stolu, a potom joj i zabranio da napusti njegovu kuću kako bi sakrio povrede koje joj je naneo, da bi zatim u noći između 11. i 12.02.2023. godine oštećenoj zadao više udaraca u telo drvenom motkom, nastavivši da joj u narednim danima neprestano šalje poruke sa pretnjom da će napasti na život i telo nje i njoj bliskih lica, nakon čega joj je najzad, takođe u svojoj kući, dana 14.02.2023. godine naneo više udaraca pesnicama i nogama u glavu i telo, govoreći da poseduje zakopan pištolj kao i da će je vezati za drvo i tako je ostaviti, na koji način joj je naneo lake telesne povrede - navodeno je u tužilaštvu.

Foto: Pixabay

Nasilnik osuđen na četiri godine zatvora 

Takođe, Kristijan R. je u noći između 11. i 12.02.2023. godine, osumnjičeni je rođaku svoje emotivne partnerke, na javnom mestu, ispred muzičke škole u Smederevu zadao više udaraca navedenom drvenom motkom, nanevši oštećenom lake telesne povrede, kojom prilikom je značajnije ugrozio spokojstvo građana i teže remetio javni red i mir.

Predlog tužilaštva bio je da se nasilnik osudi na sedam godina i 10 meseci, te će oni, kako nam je potvrđeno, uložiti žalbu na presudu.

- On je u gradu poznat kao problematičan, a prema pričama njegovih poznanika on je i ranije maltretirao svoje devojke, a navodno je i davao novac na kamatu. Devojka ga iz straha ranije nisu prijavljivale, ali poznato je da su podržale devojku kojoj je sve ovo uradio - kaže izvor Kurira i dodaje da je dugove neretko uterivao batinama.

Prema rečima meštana, pre ovoga hapšen je zbog paljenja automobila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija