• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

20.06.2023

15:19

NEDOPUSTIVO! VOZAČ DOŠAO DROGIRAN DA VOZI DECU NA EKSKURZIJU: Policija u Pančevu privela neodgovornog šofera

Printskrin

Vesti

NEDOPUSTIVO! VOZAČ DOŠAO DROGIRAN DA VOZI DECU NA EKSKURZIJU: Policija u Pančevu privela neodgovornog šofera

Podeli vest

Posle kontrole autobusa i vozača koji je trebalo da vozi decu na ekskurziju, pančevačka policija privela je vozača (38 ) jer je bio pod dejstvom kanabisa!

Naime, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, na osnovu prijave o organizovanom prevozu dece jedne predškolske ustanove u ovom gradu, jutros su izvršili pregled autobusa i vozača i utvrdili da je tridesetosmogodišnji vozač pod dejstvom kanabisa.

Vozaču je odmah određeno zadržavanje, dok je prevoznik obezbedio drugog vozača koji je ispunjavao uslove za prevoz dece i oni su krenuli na putovanje.

Foto: Printscreen / Informer

Policija utvrdila da je pod dejstvom kanabisa

Takođe, saobraćajna policija će izvršiti i nadzor nad poslovanjem autoprevoznika koji je bio angažovan za prevoz dece na ekskurziju i ukoliko se utvrdi da ima elemenata prekršajne odgovornosti, biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petar

pre 10 meseci

Zasto ne napisete koji je prevoznik u pitanju?

boki

pre 10 meseci

Svemu su krivemale kazne i slaba konttola u ssibrscaju.Mnogo je bahatih nasilnih pijanih vozaca plate mslu kaznu i dslje voze dok neko neizgubi zivit

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija