• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Kocić

20.06.2023

16:33

DROGIRAN I PIJAN NAKON TUČE IZMASAKRIRAO MLADIĆE! Počelo suđenje za ubistvo u noćnom klubu u Nišu

printscreen

Vesti

DROGIRAN I PIJAN NAKON TUČE IZMASAKRIRAO MLADIĆE! Počelo suđenje za ubistvo u noćnom klubu u Nišu

Podeli vest

FIlip Petrović (31) koji je optužen da je 13. avgusta prošle godinne, u noćnom klubu u ulici 7. julu u Nišu, pod dejstvom kokaina i alkohola nožem ubio Stefana Stefanovića (26), iz Pukovca kod Doljevca, i teško povredio Milana Cvetkovića (40) danas je dao iskaz na početku suđenja

Petrović je na današnjem ročištu izrazio žaljenje i rekao da nije imao nameru da bilo koga u klubu ubije.

- Žao mi je. Bolje da se meni desilo, nego ovim ljudima. Ništa od ovog što se se desilo nije smelo da se desi. Nisam poznavao nikoga od njih, nisam sa njim nikada bio u sukobu - kazao je Petrović.

Okrivljeni je objasnio da su ga kobne noći napala trojica mladića u toaletu noćnog kluba, koje je povremeno viđao u gradu, pošto su izlazili u iste klubove, ali da nije znao njihova imena.

- Dve devojke su me pitale gde se nalazi toalet i pošao sam ispred njih do tamo. U toaletu su me napale tri osobe. Ne znam ko me je prvi udario, ali mi se od udaraca zamutio vid, bolela me glava i celo telo, a nisam mogao da se orijentišem. Nož mi je bio u džepu jer sam prilikom izlaska u grad obukao pantalone u kome se nalazio. Nosio sam povremeno nož sa sobom od kako su me neki momci, kad sam se 2020. godine vraćao uveče sa košarke, bez ikakvog razloga presreli i izvadili nož na mene - izjavio je okrivljeni.

Foto: Društvene mreže

Ubijeni Stefan Stefanović iz Pukovca 

Prema navodima optužnice pokojni Stefan i njegovi prijatelji Andrija i Milan, napali su i tukli Filipa u toaletu noćnog kluba, a kada su se vratili u kafić i stali ponovo za šank, ovaj je došao do njih i potegao nož. Od ubodne rane u predelu grudi Stefan je preminuo na licu mesta, dok je Milan zadobio ubodnu ranu u predelu jetre i operisan je.

Pored okrivljenog ubice izjave su dali prijatelji pokojnog Stefana, Andrija Mitrović (20) i Milan Cvetković (40) koji su zajedno sa njim napali Filipa Petrovića. Njima se takođe sudi za nasilničko ponašanje jer su učestovavali u tuči u u kojoj je pretučen Petrović.

Foto: D.K.

Noćni klub u kom se nakon tuče odigrao zločin

I Mitrović i Cvetković su izjavili da su zajedno sa Stefanom, u toaletu, napali Petrovića kada je počeo da ih vređa i psuje im "majku seljačku". Nakon tuče oni su se kako su objasnili vratili u klub kako bi platili račun i tada ih je on sa leđa napao i nožme izbo Stefanovića i Cvetkovića. 

Inače ubijeni Stefanović je radio kao radnik obezbeđenja u Univerzitetskom kliničkom centru i svi su ga poznavali kao dobrog mladića i odgovornog radnika.

Sledeće ročište na suđenju za ubiostvo Stefana Stefanovića i tuču u kojoj je pretučen njegov ubica zakazana je za 6.jul. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija